Pandemia te provoaca sa inveti ceva nou - cum sa iti realizezi singura o manichiura in tendinte

Pandemia te provoaca sa inveti ceva nou - cum sa iti realizezi singura o manichiura in tendinte
  calendar_month   update 14 Apr 2020, ora: 15:14      
Pandemia si masurile luate pentru a preveni raspandirea noului coronavirus ne-au limitat libertatea. Autoizolarea si in cel mai rau caz carantinarea reprezinta perioade mai dificil de depasit, mai ales atunci cand activitatile desfurate pana in prezent trec in sfera banalului.

Pentru doamnele si domnisoarele de pretutindeni, toata aceasta perioada de autoizolare nu poate reprezenta decat timp mai mult pentru ele. Acum isi pot realiza tabieturile dupa bunul plac, iar rasfatul de la salon poate fi inlocuit de rasfatul de acasa. Pentru ca pandemia nu tine cont de anotimp si nici de trend, saloanele de infurmusetare fiind inchise in aceasta perioada, femeile isi pot realiza o manichiura cool acasa. De ce au nevoie in acest sens? Vorbim despre cateva produse de calitate, extrem de usor de folosit, produse ce pot transforma orice pasionata intr-o manichiurista devotata.

Ojele semipermanente – pentru manichiuri in ton cu primavara

Cand vine vorba de oje semipermanente, pare ca tendintele din aceasta primavara sunt cele care dicteaza achizitiile. Culorile pastelate, nuantele puternice cu simbolistica inspirata din natura sunt cele mai in voga acum.

A fi „la moda” nu inseamna doar sa porti piese vestimentare in tendinte, iar coafura sa iti fie de asemenea in ton cu ceea ce se poarta. Si unghiile au ceva de spus in acest sens – emblema a feminitatii, a simtului estetic al oricarei femei. O viitoare cariera de manichiurista, chiar si doar pentru propria persoana, incepe de la ceva simplu – oje semipermanente. Acestea sunt usor de aplicat, de asemenea usor de intretinut, iar la naninails.ro sunt prezentate printr-o paleta vasta si incantatoare de culori. Intreaga colectie Cupcake poate recrea o frantura din natura pe unghiile oricarei femei.

Un kit complet oja semipermanenta vine insotit si de instructiunile aferente!

Nimeni nu s-a nascut invatat, mai ales in ale manichiurii. Pentru ca acum de timp liber beneficiaza oricine in belsug, tainele artei pe unghii pot fi explorate in amanunt. Un kit oja semipermanenta, achizitionat din cadrul magazinului online anterior mentionat, are in componenta lampa UV/LED, buffere, pile si alte accesorii pentru a realiza o manichiura impecabila.

O manichiura in tendinte inseamna o manichiura realizata cu produse din colectiile actuale. In cadrul magazinului naninails.ro se regasesc o multime de colegii in ton cu primavara si frumusetile sale aferente.

Bineinteles, cele ce isi doresc sa urce cu o treapta mai sus in cariera de manichiurista a carei baze o pun singure, acasa, pot trece din start la geluri UV pastelate. Unghiile cu gel au devenit un trend, un tip de realizare a manichiurii spre care mai toate femeile isi indreapta pasii. Elegante si rezistente – asa se pot caracteriza unghiile cu gel, mai ales atunci cand sunt realizate cu produse calitative.

Frumusetile primaverii pot fi introduse in propria locuinta prin intermediul manichiuirii. Expunerea este zero – orice impatimita a artei transpuse pe unghii iti poate realiza o manichiura chic, la moda, de una singura, iar magazinul naninails.ro devine un reper in acest sens.

74626.jpg
Recomandari