Peste 4000 de oameni au luat azi cu asalt Baby Boom Show

Peste 4000 de oameni au luat azi cu asalt Baby Boom Show
  calendar_month        
Baby Boom Show, Primul Targ International din Romania pentru copii cu varsta intre 0-5 ani si viitoare mamici, si-a deschis portile pentru public in aceasta dimineata.

Timp de patru zile, pana duminica, 17 aprilie, la Romaero Baneasa, in cadrul a doua pavilioane spatioase, peste 120 de companii din Romania si de peste hotare, isi expun produsele si serviciile, ofertele speciale si discounturi semnificative.

Peste 4000 de oameni au vizitat azi Baby Boom Show, dorind sa cumpere articole vestimentare pentru copii si viitoarele mamici, jocuri si jucarii, carucioare, trusouri pentru nou-nascuti, scaune auto pentru bebelusi, mobila si accesorii pentru camera copilului, alimente bio, dulciuri dar si servicii recoltare celule stem la nastere.

Inca de la ora 10 dimineata, parinti cu copii mici, femei insarcinate, dar si cupluri care vor sa caute cadouri pentru cei dragi au calcat pragul Romaero Baneasa, in ciuda vremii neprielnice. Eforul a meritat intrucat au gasit la Baby Boom Show o oferta completa de produse si servicii dar si distractie din plin pentru cei mici

La targul de la Romaero Baneasa, copiii se pot distra la scena Vedetele Baby Boom, alaturi de personaje de poveste, iar parintii se pot inscrie la o serie de tombole cu premii de peste 15.000 de euro.

Timp de patru zile vor fi organizate mai multe tombole si concursuri: Super Tombola Chicco, Super Tombola Biogenis, Tombola Gravidei, Tombola Bebelusului, Maratonul Carucioarelor, Arbaleta pentru tatici, Concurs Puzzle, Ziua Cord Blood Center, Tombola Edu Class.

Vizitatorii beneficiaza de parcare gratuita imediat langa pavilioanele Baby Boom Show iar in duminica de Florii (17 aprilie), mamicile care au nume de flori pot intra gratuit la targ alaturi de intreaga familie.

Baby Boom Show este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie de top in sfera organizarii de targuri si expozitii.

Echipa Euroexpo Trade Fairs este responsabila pentru succesul editiilor precedente ale targului Kidex si a lansat in ultimii 8 ani evenimente precum Print & Sign, Advertising Show, Digital Print & Sign, Gifts Show, Flexo Show, Luxury Show, Salonul International de Mobila, Wellness Show si Cleaning Show.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Frantura -14-
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ie Traditionala Hana 2
Shop Ele.rochevron_right