Ce sa faci ca sa iti creasca repede parul dupa ce il tunzi. Masca de par care face minuni

Ce sa faci ca sa iti creasca repede parul dupa ce il tunzi. Masca de par care face minuni
  calendar_month        
Ai ales o tunsoare care nu te avantajeaza si vrei sa iti creasca cat mai repede parul? Tot ce trebuie să faci este să-ți prepar propria mască de păr de acasa, care va avea efecte in doar o saptamana. Iata de ce ai nevoie:

Banană
Bananele conțin proteine și biotină, care sunt esențiale pentru stimularea creșterii părului și întărirea acestuia. Este, de asemenea, un ingredient puternic care conține antioxidanți care pot ajuta la repararea părului deteriorat de căldură, culoare și expunere la soare.

Oțet de cidru de mere

Oțetul de cidru de mere poate ajuta la îndepărtarea acumulărilor din produsele pentru păr, cum ar fi șamponul, balsamul și gelul. Acest lucru poate ajuta ca părul să arate mai sănătos și mai strălucitor.

Miere
Mierea are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii care pot ajuta la protejarea părului împotriva deteriorării. Acest lucru poate ajuta la prevenirea ruperii și a căderii părului. Mierea este, de asemenea, un hidratant natural care ajută la prevenirea ruperii și căderii părului.

Cum să faci cea mai bună mască pentru a crește părul intr-o săptămână?

Ingrediente
Banană coaptă (2 bucăți)
Tratament pentru păr (2 linguri)
Oțet de cidru de mere (2 linguri)
Miere (1 lingură)

Pregătire
Se pun 2 banane coapte fără coajă într-un blender, se adaugă tratamentul pentru păr, oțetul de mere și 1 lingură de miere.
Mixați bine în blender până când nu vedeți cocoloașe.
Turnați masca într-un recipient de sticlă și ați terminat.

Cum se utilizează
Dacă vrei să-ți crească părul rapid după ce l-ai tăiat, recomandarea este să aplici această mască pe părul murdar, de la rădăcini până la vârfuri. Lasă această mască de păr cu banane și miere să acționeze timp de 45 de minute. După acest timp, clătește-ți bine părul cu apă și șamponează-l. Aplic-o de 1 sau 2 ori pe săptămână și vei vedea rezultatele.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Doua smochine si un pai
  • person

    "da-le frau fanteziilor!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right