Olay Regenerist 3 Point Treatment Cream - sfaturi pentru aplicarea cremei si tehnici de masaj facial

Olay Regenerist 3 Point Treatment Cream - sfaturi pentru aplicarea cremei si tehnici de masaj facial
  calendar_month        
Gama OLAY Regenerist 3 Point (ser si crema de fata) este in Romania si te ajuta sa ai, in numai 5 zile, o piele cu aspect ferm in cele 3 zone predispuse la aparitia primelor semne ale imbatranirii: fata, gat si decolteu.

Acum poti intineri acasa, cu Olay Regenerist 3 Point !

Anastasia Achilleos iti propune cateva tehnici de masaj facial pentru aplicarea Olay Regenerist 3 Point Treatment Cream. Repeta-le zilnic acasa, pentru efecte optime!
83260.jpg
Miscarea pentru zona din jurul ochilor - Incepe cu varfurile degetelor pozitionate sub zona ochilor, apoi printr-o miscare de balans intinde crema dinspre baza nasului spre pometi, apoi schimba usor directia si realizeaza o miscare circulara pana in zona tamplelor.


83262.jpgMiscarea pentru linia maxilarului - pozitioneaza in zona barbiei palmele apropiate (ca si cand te-ai ruga) si impinge usor degetele in sus desfacand palmele catre fiecare parte a maxilarului. Continua miscarea trecand de linia maxilarului, de pometi si de unghiul exterior al ochilor, pana la tample.


57100.jpgMiscarea pentru zona gatului - Incepe cu bratele incrucisate si cu palmele orientate spre zona gatului (mana ta dreapta va fi pe partea stanga a gatului si viceversa). Dintr-o miscare de brat (ferma si usoara in acelasi timp) coboara palmele de la maxilar spre baza gatului si apoi spre zona decolteului (cand ajungi la baza gatului bratele nu mai sunt incrucisate), miscarea continuand pana la decolteu.


83261.jpg
Aceste tehnici de masaj sunt tehnici pe care le folosesc in tratamentele mele profesionale - ajuta la redarea fermitatii pielii si stimuleaza circulatia pentru a elimina toxinele. Datorita texturii, Olay Regenerist 3 Point Treatment este crema ideala pentru un masaj eficient si pentru o adevarata experienta de lux. a declarat Anastasia Achilleos.Vizioneaza filmuletul de mai jos pentru a invata de la Anastasia Achilleos tehnica de masaj facial care optimizeaza efectele gamei Olay Regenerist 3 Point!

Olay Regenerist cu Anastasia Achilleos pe video.ele.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bijuterii Pietre Semipretioase
  • person

    "creeaza-ti un stil inconfundabil purtand bijuterii din pietre semipretioase!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right