Afla ce tip de lampa unghii merita sa alegi! Ce caracteristici au fiecare si ce este important de stiut inainte de a decide?

Afla ce tip de lampa unghii merita sa alegi! Ce caracteristici au fiecare si ce este important de stiut inainte de a decide?
  calendar_month        
Femeia de astăzi trebuie să fie la modă, să se simtă frumoasă și confortabilă cu aspectul ei. Dar este și practică, pentru că „timpul înseamnă bani”, așa că încearcă să-l economisească cât mai mult posibil. Unghiile bine îngrijite sunt un aspect important al stilului feminin și, prin urmare, mâinile sunt cea mai bună scrisoare de prezentare. Pe piață exista multe tipuri de oje, inclusiv cele permanente si semipermanente, care asigură o manichiură frumoasă și îngrijită mult mai mult timp. Dar, pentru a o realiza, este nevoie de o lampă de unghii.

Caracteristici de luat în considerare ale lămpilor UV și LED

În continuare vor fi stabilite caracteristicile generale ale unei lămpi unghii ca atare, fie UV sau LED, astfel încât să o poți alege pe cea mai potrivită pentru tine:

- Dimensiune: Există dimensiuni care îți permit să introduci una sau două unghii odată, făcându-le mai portabile. În timp ce alte dimensiuni îți permit să usuci cinci unghii simultan, permițându-ți să economisești mult mai mult timp.

- Putere: : Există lămpi între 15w, 24w și 36w( cu cât numărul de wați este mai mare, cu atât uscarea este mai rapidă).

- Temporizator: : sincronizarea este diferită pentru fiecare tip de lampă. Unele au un buton de pornire și oprire, unde timpul de expunere a unghiilor este controlat. Altele au un cronometru care se oprește automat după 120, 90, 60 sau 30 de secunde, economisind energie atunci când nu sunt folosite și toate unghiile primesc aceeași expunere.

- Design: O listă largă de opțiuni în funcție de formă, locația butoanelor, culoare.

- Achiziționarea unei lămpi necesită luarea deciziei perfecte, ținând cont de tipul de ojă aplicată, cost și beneficii.

Ce să alegi între o lampă unghii UV sau LED?

Pentru uscarea într-o lampă unghii, fie ea UV sau LED, ojele semipermanente sunt ideale, folosind baza, culoarea și stratul superior. Ambele tipuri de lămpi sunt produse bune, dar există aspecte care te pot ajuta să o alegi pe cea mai bună, și anume:

Tehnologie: Ochiul uman poate percepe lumina care este între 400 și 780 nm. Lumina deasupra acestei cifre este considerată infraroșu, iar dedesubt este considerată ultravioletă. In acest sens, atât lumina oferită de LED, cât și cea UV, sunt situate sub 400 nm, doar diferă ca lungime de undă.

Timpul petrecut la uscare: Folosind o lampă UV vor fi necesare aproximativ două minute ca oja să se usuce, în timp ce cu lampa UV, va dura aproximativ treizeci de secunde. Sub acest aspect, lampa LED este mult mai eficientă și confortabilă, datorită vitezei de uscare. În plus, ele previn expunerea mâinilor la razele UV, oricât de minimă ar fi aceasta.Eficiența în timpul procedurii: Lumina ultravioletă necesită mai multă energie, ceea ce o face mai puțin eficientă, deoarece pe termen lung generează mai multe costuri. Lămpile LED consumă mai puțină energie, sunt mai durabile și mai ecologice, deci sunt mai economice pe termen lung.

Tipul de ojă folosit: Orice tip de lac, inclusiv gelurile, poate fi uscat cu lampa UV, obținând rezultate excelente. Pe de altă parte, cu lumina LED se pot usca doar lacurile de unghii formulate pentru această tehnologie, inclusiv cele semipermanente.

Preț: Lămpile cu LED-uri sunt mai scumpe decât lămpile UV la momentul achiziției, totuși, așa cum a fost observat deja anterior, pe termen lung UV generează mai multe costuri cu energie, iar schimbarea becului este mai periodică, costurile crescând.


Recomandari