3 lucruri pe care le poti face pentru frumusetea ta primavara aceasta

3 lucruri pe care le poti face pentru frumusetea ta primavara aceasta
  calendar_month     photo_camerapexels.com    
Femeile simt nevoia de a face schimbări de look primăvara, deoarece este un moment perfect pentru a aduce prospețime și noutate în viața lor. Pe măsură ce se apropie primăvara, natura revine la viață și este firesc să simți și tu nevoia de a aduce schimbări în viața ta.

De asemenea, schimbările de look reprezintă o formă de expresie a personalității tale și îți pot aduce un plus de încredere și energie pozitivă. Poți opta pentru schimbări majore sau te poți axa pe detalii care au rolul de a-ți evidenția frumusețea naturală.

1. Unghiile îngrijite, mereu la modă

Unghiile pot spune multe despre nivelul tău de îngrijire personală. Arată că ești o persoană care se respectă și care este atentă la detalii, reflectând în același timp și încrederea de sine. De asemenea, unghiile îngrijite pot adăuga un plus de eleganță și stil întregului look al unei femei.

Un alt aspect important este sănătatea acestora. Dacă unghiile sunt neîngrijite, pot deveni fragile, se pot rupe sau pot dezvolta diverse infecții microbiene sau fungice. În plus, îngrijirea lor poate fi o formă de relaxare și de răsfăț. Poți face asta acasă sau la un salon de înfrumusețare. Poți opta pentru manichiură clasică, semipermanentă sau cu gel.

Avantajul atunci când mergi la salon este acela că ai la dispoziție o gamă variată de culori și de modele. De asemenea, înainte de a ajunge la programare, poți căuta unghii cu gel modele noi, iar tehniciana îți va face exact ceea ce îți dorești.

2. Extensii de gene pentru o privire captivantă

Genele joacă un rol important atunci când dorești să atragi toate privirile. De exemplu, genele lungi și dese sunt adesea considerate atrăgătoare și pot conferi un aspect mai expresiv și senzual privirii. Atunci când sunt curbate, ele oferă un aspect mai deschis și mai vibrant ochilor.

Dacă natura nu te-a înzestrat cu niște gene bogate, poți apela la extensiile de gene. Acestea rezistă până la 3 săptămâni, timp în care scapi de grija aplicării rimelului. După acest interval este necesar să mergi la întreținere pentru a păstra lookul fresh și natural. Vei putea alege lungimea și curbarea genelor după bunul plac. De asemenea, poți opta și pentru forma pe care acestea o vor avea la final.

Sunt ușor de îngrijit dacă respecți câteva reguli simple. Imediat după aplicare trebuie să eviți contactul genelor cu apa timp de 12-24 de ore. Atunci când te machiezi evită utilizarea rimelului rezistent la apă și demachierea cu produse pe bază de ulei. Genele trebuie periate în mod constant, atunci când sunt uscate.3. Laminarea sprâncenelor

Sprâncenele conturează fața, iar aspectul lor este extrem de important întrucât îți pot modifica total fizionomia. Laminarea este un tratament cosmetic ce implică aplicarea unei soluții chimice pe sprâncene pentru a le netezi, a le alinia și a le da o formă mai definită. Laminarea poate fi utilă în special pentru persoanele cu sprâncene cu fire rare, înclinate sau rebele.

Procesul de laminare a sprâncenelor implică mai multe etape, de la curățare și modelare, până la aplicarea soluției de laminare care ajută la netezirea și formarea lor. Urmează apoi fixarea într-o anumită poziție. Uneori, se poate aplica și o vopsea pentru a obține o culoare mai intensă și mai uniformă.

Rezultatul este un aspect mai îngrijit, un contur bine definit și un aspect mai îngroșat al sprâncenelor. Este important să te adresezi unui profesionist calificat pentru a efectua procedura, deoarece soluțiile chimice utilizate pot fi iritante sau pot provoca reacții alergice.

Indiferent de procedura la care apelezi, alege ceea ce te reprezintă și adoptă un look potrivit trăsăturilor tale naturale.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

stihii
  • person

    "nu renunta niciodata la ce iti place!!!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right