6 trucuri de la profesionisti ca sa arati bine in pozele de pe Facebook

6 trucuri de la profesionisti ca sa arati bine in pozele de pe Facebook
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
05 Oct 2016, 08:58
       
Cu greu ne putem imagina viata astazi fara fotografii facute la tot pasul. Aparatele foto si smartphone-urile folosesc fel si fel de filtre pentru imbunatatirea imaginilor. Insa vei vedea ca nu e nevoie de infrumusetari artificiale, caci daca stii cum sa stai la poza vei arata perfect.

Iata cateva dintre sfaturile oferite de fotografii profesionisti pentru ca tu sa arati bine in orice poza:

Evita fotografiile de jos in sus

73225.jpg

Pozele facute de jos in sus creeaza un unghi nefavorabil, care da portretului un aspect tensionat, dar te fac sa pari si cu cateva kilograme in plus. Mai mult, iti subliniaza gusa dubla. In schimb, fotografiile la unghi drept vor ascunde unele mici imperfectiuni.

Evita fotografiile de sus in jos

113518.jpg

Ei bine, nici varianta de sus in jos nu este favorabila. In acest caz, vei arata disproportionat in comparatie cu restul corpului. Barbia ta va parea foarte ascutita, comparativ cu fruntea si ochii, care vor deveni mult prea mari.

Identifica partea care arata mai bine

113517.jpg

Nu exista oameni cu simetrie perfecta. De aceea, si aratam mai bine dintr-o parte decat inalta. Trebuie sa iti identifici latura in care arati mai bine in poze si sa o tii indreptata spre camera in timpul shootingului.
 
Tine ochii usor inchisi

113516.jpg

Tendinta este ca atunci cand te uiti in obiectivul de fotografiat sa tii ochii larg deschisi si fixati pentru a nu clipi. Acest lucru iti ofera o mimica surprinsa. Cel mai bine este sa tii ochii usor inchisi, lucru care te face sa pari mai increzatoare si mai convingatoare.

Incearca sa nu te incrunti

113515.jpg

Atunci cand ai o mimica foarte serioasa, ba chiar usor incruntata, imaginea care va iesi va crea impresia ca te aflai intr-un oarecare pericol in momentul imortalizarii scenei. In plus, o astfel de postura iti face si nasul sa para mai mare.

Ridica barbia

113519.jpg

Atunci cand esti fotografiata din lateral, ridica barbia pentru mai multa expresivitate. Gratie acestui truc simplu, obrajii si gatul tau vor aparea mai zvelti.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Ploaia
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere