De ce nu persista parfumul vara pe pielea ta. Greseli pe care sigur le faci

De ce nu persista parfumul vara pe pielea ta. Greseli pe care sigur le faci
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
01 Iul 2022, 19:44
       
Dacă există ceva ce mulți oameni caută în acest sezon cald este să miroasă bine, mai ales pentru a da acea senzație de prospețime și curățenie în orice moment. Când vine vorba de purtarea parfumurilor, este foarte important să țineți cont de aplicarea corectă și de modul în care vă pregătiți pielea pentru ca acestea să reziste mai mult timp.

Deci... Ce ar trebui să faceți pentru a o menține mai mult timp?

Experții sugerează evitarea acestor trei greșeli care pot fi frecvente, mai ales când vine vorba de sezonul cald. Află care sunt greșelile care îți strică parfumul.

Potrivit experților, se sugerează să pulverizați parfumul pe zonele mobile ale corpului pentru a emana un parfum mult mai mult timp; gâtul, încheieturile mâinilor, antebrațul, spatele urechilor - printre altele - sunt cele mai populare locuri în care se pun câteva picături din parfumul preferat. Dar, potrivit experților în parfumuri, în sezonul cald regulile se schimbă.

Prima mare greșeală care trebuie evitată este în timpul depozitării, deoarece expunerea directă la soare poate favoriza oxidarea timpurie și, în același timp, poate genera un miros neplăcut. Este posibil să percepeți unele note acide atunci când se întâmplă acest lucru. Încă o recomandare este să nu frecați când aplicați parfumul, acest lucru nu face decât să facă parfumul să se evapore mai repede și nu obțineți efectul revigorant pe care îl doriți.

În această perioadă, evitați aplicarea pe piele, deoarece temperaturile ridicate dilată porii și uleiul emană, ceea ce creează o combinație neplăcută de arome. 
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
de pasti
  • person

    "va puteti plimba pe oricare dintre alei , dar daca veti ajunge la inima mea calcati cu grija"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere