FOTO: Lora, la plaja, fara machiaj si Photoshop!

FOTO: Lora, la plaja, fara machiaj si Photoshop!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
14 Aug 2013, 17:12
    photo_cameraLora fara machiaj     person Lora Petrescu
Mai e inca vara din plin si cum canicula ne cam goneste de prin orase, inevitabil multi dintre noi ajungem sa ne racorim undeva la malul marii sau de ce nu chiar in largul marii.

Lora si-a luat si ea sotul, pe actorul Dan Badea, si impreuna au ajuns undeva la mare. Ca orice femeie Lora a renuntat definitiv la machiaj la plaja si demostreaza ca este una dintre vedetele care isi permite sa faca asta.

Spre deosebire de alte dive, care se pozeaza fie cu ochelari imensi de soare pentru a-si acoperi o parte cat mai mare din fata, ori chiar cu un strat gros de machiaj, sau apeleaza pur si simplu la Photoshop inainte de a face publice pozele, Lora nu are probleme de genul asta.

Cantareata in varsta de 31 de ani are un look adolescentin! Extrem de fresh chiar si fara strop de makeup, intr-un costum de baie colorat si cu parul strans intr-o coada in varful capului, Lora isi saluta prietenii virtuali pe care ii stie mereu alaturi de ea, mai ales in momente dificile, cum a fost operatia pe care a facut-o in urma cu cateva saptamani.


65687.jpg
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Zbor!
  • person

    "nu renunta niciodata la ce iti place!!!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere
Pantofi Dezgo Aurii
Shop Ele.rochevron_right