INCREDIBIL: Uite cum arata prima tanorexica din Romania! (FOTO)

INCREDIBIL: Uite cum arata prima tanorexica din Romania! (FOTO)
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
04 Iul 2013, 12:20
    photo_cameraPrima tanorexica din Romania    
Tanorexia este un fenomen ingrijorator care a luat amploare in ultimii ani, mai ales in strainatate. Dependenta de solar a crescut in randul femeilor, iar medicii atrag atentia asupra pericolelor la care se expun cele care isi doresc pielea ciocolatie capatata in urma orelor petrecute la solar.

Si la noi exista multe femei care au fost atinse de aceasta dependenta nociva, multe dintre exemplare fiind chiar vedete. Insa daca nu au reusit sa se bronzeze atat de tare incat sa fie "diagnosticate" ca si tanorexice, iata ca locul I este adjudect. Prima tanorexica din Romania este din Piatra Neamt, se numeste Roxy si provine dintre-o familie respectata in zona, scrie cancan.ro

Roxy a devenit atat de tare dependeta de bronz si culoarea ciocolatie, incat si-a cumparat propriul sau solar unde petrece si 2 ore pe zi, o perioada ingrijorator de mare, avand in vedere ca e indicat sa mergi la solar rar si atunci sa stai cateva minunte.

65321.jpg

96018.jpg

Avand in vedere ca provine dintr-o familie cu o stare materiala buna, Roxy e preocupata in special de felul in care arata, prioritatea sa zilnica fiind mentinerea culorii ciocolatii. Cu toate acestea, prima tanorexica din Romania este casatorita si are o fetita. Sotul sau pare sa fie un om extrem de intelegator pentru ca s-a obisnuit cu dorinta partenerei sale de a petrece atata timp la solar.
Alte articole despre
Recomandari