Skip to article

Sprancene groase: 6 stiluri pentru fiecare forma a fetei

Sprancene groase: 6 stiluri pentru fiecare forma a fetei Sprancene groase
Sprancenele groase sunt in tendinte de cateva sezoane bune, iar makeup artistii sustin ca sunt mult mai feminine si mai naturale si au o putere mai mare de infrumusetare a chipului decat sprancenele foarte subtiri. Cand te pensezi si dai forma sprancenelor tale, trebuie sa tii cont in primul rand de forma fetei. Stiai ca sprancenele groase, cu forma aleasa in functie de fizionomie, iti pot pune in evidenta ochii si trasaturile frumoase ale chipului mai mult decat machiajul? Iata 6 stiluri de sprancene, pentru fiecare forma a fetei.

Inainte de a vedea formele sprancenelor groase, este bine sa stii ca acestea nu trebuie sa fie niciodata prea mult arcuite, curbate, rotunjite sau ascutite. Orice exces poate duce la estomparea trasaturilor fetei, motiv pentru care intotdeauna este bine sa dai sprancenelor o forma "dulce", daca ii putem spune asa.

1. Sprancene groase ascutite pentru fata ovala

Sprancene groase ascutite pentru fata ovala

Daca ai fata ovala, te poti considera o norocoasa, deoarece poti da sprancenelor tale groase aproape orice forma doresti, de la forma rotunjita, pana la forma plata. Insa, trebuie sa stii ca makeup artistii recomanda sprancenele groase ascutite pentru aceasta fizionomie, deoarece au tendinta de a da un plus de definire liniei maxilarului, creeaza iluzia unor ochi mai mari si a unui nas mai mic.

2. Sprancene groase arcuite pentru fata rotunda

Sprancene groase arcuite pentru fata rotunda

Sprancenele groase arcuite sunt ideale pentru fata rotunda, deoarece adauga un plus de lungime chipului si tinde sa creeze iluzia unei fete mai inguste. Sprancenele groase rotunjite nu sunt recomandate, deoarece accentueaza forma rotunda a fetei si creeaza iluzia unor ochi mai mici.

3. Sprancene groase in forma de S pentru fata patrata

Sprancene groase in forma de S pentru fata patrata

Sprancenele cu forma de S, curbate, pun in valoare fata patrata, indulcind linia maxilarului si ingustand tamplele. Daca nu ai sprancene groase, poti recurge la un truc simplu: creionul sau fardul pentru sprancene. Cu aceste produse, poti oricand sa-ti remodelezi sprancenele si sa le faci sa para mai groase, mai naturale.

4. Sprancene groase rotunjite pentru fata inima

Sprancene groase rotunjite pentru fata inima

Daca ai fata in forma de inima, alege sa dai o forma rotunjita sprancenelor groase. Acestea distrag atentia de la barbia ascutita si pun in valoare frumusetea ochilor. Sigur ca si fata in forma de inima poate avea diferite variatii, in functie de care poti modela sprancenele, oferindu-le mai multa sau mai putina arcuire.

5. Sprancene groase plate pentru fata alungita

Sprancene groase plate pentru fata alungita

Sprancenele groase plate, drepte, sunt potrivite pentru fetele alungite, deoarece confera un echilibru perfect intre frunte, nas si barbie. Daca ai fata alungita, evita sa dai o forma foarte arcuita sau ascutita fetei, altfel poti parea uimita sau incruntata, desi nu esti. De altfel, sprancenele groase plate se potrivesc si altor fizionomii, cum ar fi cea rotunda sau in forma de inima.

6. Sprancene groase pentru fata diamant

Sprancene groase pentru fata diamant

Pentru a distrage atentia de la barbia ascutita si linia bine definita a maxilarului, este bine sa dai sprancenelor groase o forma usor arcuita sau ascutita. Evita sprancenele plate, deoarece creeaza iluzia unei fete mici si atrag atentia spre jumatatea inferioara a fetei.

Articole recomandate

Prepara acasa: 6 masti cu fructe si plante care iti pregatesc tenul pentru sezonul cald Prepara acasa: 6 masti cu fructe si plante care iti pregatesc tenul pentru sezonul cald
Vremea calda si razele inca molcome ale soarelui te anunta ca a venit momentul sa iti "supui" tenul unui tratament revigorant, potrivit pentru intampinarea sezonului cald. Stii deja ca la inceputul fiecarui anotimp pielea tenului are nevoie de o ingrijire suplimentara, pentru a putea face fata cu
Anna Lesko dezvaluie ritualul ei de frumusete. N-o sa crezi ce produse foloseste Anna Lesko dezvaluie ritualul ei de frumusete. N-o sa crezi ce produse foloseste
Anna Lesko este o femeie frumoasa si, in mare parte, ii datoreaza asta bunicii ei. Artista a marturisit ca, pentru a se intretine, mananca sanatos si folosete cateva trucuri pe care le-a aflat de la bunica ei.Anna Lesko incearca pe cat posibil sa nu foloseasca produse care sa ii dauneze