Skip to article

VitaCura Triple Action Cleansing Cream de la Repechage

VitaCura Triple Action Cleansing Cream de la Repechage
Te-ai gandit vreodata ca un demachiant ar putea actiona pe mai multe planuri? Cum ar fi sa poti beneficia de o schema de infrumusetare tripla?

Cu VitaCura Triple Action Cleansing Cream de la Repechage, ai parte de o crema de demachiere bogata, care reuseste sa indeparteze delicat atat impuritatile solubile in apa, cat si pe cele solubile in ulei.

Tripla actiune

Produsul beneficiaza de o formula exclusiva care combina ingrediente pretioase precum untul de shea, Squalane, Gingko Biloba si alge Laminaria Digitata.
Tu l-ai incercat?

Pret recomandat: 141 de lei

RepechageRomania

Alte articole despre
demachiantten ingrijire

Articole recomandate

Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite! Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite!
O rutină adecvată de îngrijire a părului este fundamentală pentru ca o femeie ori un barbat să-și păstreze o imagine …excelentă. Părul este o parte relevantă a aspectului nostru și ne determină personalitatea și stilul.
Arta ilustrata pe unghii Arta ilustrata pe unghii
Preocuparea doamnelor pentru a avea o manichiură impecabilă, denotă grija pe care o manifestă faţă de sănătata şi aspectul mâinilor. Indiferent de anotimp, mâinile implică o grijă aparte, fiind expuse permanent factorilor externi.
Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea
Alegerea parfumului ideal pentru tine sau o persoana draga poate fi o indatorire complicata. Chiar si descoperirea parfumului tau preferat se poate dovedi o aventura care dureaza chiar si ani buni. Pentru ca alegerile tale sa nu te dezamageasca ulterior, este important sa-ti formezi o idee despre
De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare
Deschiderea unui salon de înfrumusețare implică atât de multe aspecte, încât acestea nu pot fi surprinse nici în câteva pagini. Însă unul dintre cele mai importante aspecte pe care le implică deschiderea unui salon de înfrumusețare
Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare? Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare?
În doar câțiva ani, Coreea a devenit un actor major în lumea întreagă, în ceea ce privește domeniul frumuseții. Și chiar a devenit un gaj de calitate în termeni de eficiență și inovație. O mulțime de femei pasionate de