Skip to article

4 vedete care redefinesc frumusetea

4 vedete care redefinesc frumusetea
De la par roscat la strungareata, frumuseti atipice ies la iveala pe marele ecran si in reviste, semnaland o posibila extindere a definitiei perfectiunii.


Iata 4 vedete cu frumuseti atipice!
4 vedete care redefinesc frumusetea
Christina Hendricks - roscata

Febra parului rosu s-a raspandit ca o boala contagioasa printre vedetele de la Hollywood, dupa ce Christina Hendricks a dat startul acestui trend.

De la Rihanna pana la Blake Lively si chiar a noastra Adela Popescu, multe actrite si cantarete si-au vopsit parul in culoarea cuprului.

Dupa ce Christina Hendricks a fost numita cea mai sexy femeie in viata, in anul 2010, lumea s-a facut rosie!
4 vedete care redefinesc frumusetea
Pippa Middleton - fundul bombat

Imediat dupa ce fundul "lunatic" al Pippei Middleton a eclipsat nunta regala, chirurgii plasticieni au raportat o crestere cu 60% a tratamentelor de lifting pentru posterior.

Pippa se alatura altor vedete cu forme proeminente, precum Kim Kardashian si Jennifer Lopez.

4 vedete care redefinesc frumusetea

Emma Watson - tunsoarea androgina

Emma Watson s-a transformat din copilul actrita intr-un fashion icon cand si-a tuns parul intr-un pixie sofisticat.

Noua coafura a facut-o sa arate mai matura si mai serioasa, drept pentru care a fost aleasa pentru a reprezenta marca Burberry.4 vedete care redefinesc frumusetea

Ashley Smith - strungareata

Dintii perfecti nu mai sunt la moda!

Datorita manechinului Ashley Smith, care a prezentat pentru marci de renume precum Chanel, Marc Jacobs si Prada, strungareata a devenit simpatica.

Probabil ca e doar o chestiune de timp pana cand dentistii vor primi cereri de strungarete!
Autor: Nuage

Articole recomandate

Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite! Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite!
O rutină adecvată de îngrijire a părului este fundamentală pentru ca o femeie ori un barbat să-și păstreze o imagine …excelentă. Părul este o parte relevantă a aspectului nostru și ne determină personalitatea și stilul.
Arta ilustrata pe unghii Arta ilustrata pe unghii
Preocuparea doamnelor pentru a avea o manichiură impecabilă, denotă grija pe care o manifestă faţă de sănătata şi aspectul mâinilor. Indiferent de anotimp, mâinile implică o grijă aparte, fiind expuse permanent factorilor externi.
Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea
Alegerea parfumului ideal pentru tine sau o persoana draga poate fi o indatorire complicata. Chiar si descoperirea parfumului tau preferat se poate dovedi o aventura care dureaza chiar si ani buni. Pentru ca alegerile tale sa nu te dezamageasca ulterior, este important sa-ti formezi o idee despre
De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare
Deschiderea unui salon de înfrumusețare implică atât de multe aspecte, încât acestea nu pot fi surprinse nici în câteva pagini. Însă unul dintre cele mai importante aspecte pe care le implică deschiderea unui salon de înfrumusețare
Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare? Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare?
În doar câțiva ani, Coreea a devenit un actor major în lumea întreagă, în ceea ce privește domeniul frumuseții. Și chiar a devenit un gaj de calitate în termeni de eficiență și inovație. O mulțime de femei pasionate de