Skip to article

Ce este electro-sono-stimularea?

Ce este electro-sono-stimularea?
De foarte multe ori, cand apare o metoda nou de tratament suntem curioase sa vedem in ce consta.

Ca este buna, slabeste, tonifica, este clar. Dar pentru a intelege mai bine in ce fel actioneaza, trebuie sa apelam la sfaturile unor specialisti.

Electrostimularea este o metoda de tratament care are ca scop tonifierea si intarirea musculaturii fara a fi necesara gimnastica aerobica sau fitness-ul.

Cercetarile in domeniu facute in ultimii ani au demonstrat faptul ca imbinarea microcurentilor electrolipolitici cu ultrasunetele au efecte foarte bune nu numai pentru tonifierea musculaturii dar si pentru tratarea celulitei, a retentiei de apa si a pielii lasate.

Ce este electro-sono-stimularea?

Ultrasunetele distrug membranele adipocitelor, favorizand actiunea curentului electrolipolitic, tot acest proces ducand la intensificarea metabolismului intracelular. Electrolipoliza este un tip de electroterapie care poate actiona asupra depozitelor localizate de grasime si asupra celulitei.

Variatia de presiune care se produce la trecerea ultrasunetelor determina o crestere a permeabilitatii membranelor celulelor adipoase, facilitand actiunea micro-curentilor asupra grasimilor si lichidelor acumulate in celule si favorizand eliminarea acestora.

Trecerea ultrasunetelor prin tesuturile moi determina o crestere a temperaturii si implicit a reactiilor metabolice, adica o dizolvare mai rapida a celulelor grase.

Electrostimularea combinata cu ultrasunete determina o crestere a circulatiei sanguine si a gradului de oxigenare a zonei tratate, folosirea acestui tip de tratament ducand la rezultate vizibile in tratarea tesutului adipos si a celulitei, tonificand pielea si muschii.

Ce este electro-sono-stimularea?


Undele produse de catre aparatul de electro-sono-stimulare s-au dovedit a fi folositoare in rezolvarea cauzei si nu a efectului, pentru ca frecventele diferite cu care se lucreaza stimuleaza microcirculatia locala si determina o crestere a reactiilor metabolice la nivelul celulei care determina un consum mai bun al grasimilor din celule.

Mai mult, aceste unde stimuleaza producerea de collagen, determinand o imbunatatire a elasticitatii dermului, tonifiind pielea, eliminand depozitele de acizi grasi accumulate in celulele adipoase. Aceasta determina o reducere a volumului si numarului adipocitelor, si nu in ultimul rand eliminarea toxinelor din celule.

Dreamline ofera tratamente de remodelare corporala, intre care o gama larga de impachetari anticelulita, de drenaj, relaxare si tonifiere cu produse obtinute din ingrediente naturale: plante, alge marine, argile, saruri minerale, ape termale remineralizante, uleiuri esentiale.

Adresa Dreamline Beauty Center este str. J.L.Calderon nr. 36, sc. A, et.1, ap.13, mobil 0722.66.84.81, tel 313.00.94


Sursa: Dreamline Beauty Center

Articole recomandate

Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite! Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite!
O rutină adecvată de îngrijire a părului este fundamentală pentru ca o femeie ori un barbat să-și păstreze o imagine …excelentă. Părul este o parte relevantă a aspectului nostru și ne determină personalitatea și stilul.
Arta ilustrata pe unghii Arta ilustrata pe unghii
Preocuparea doamnelor pentru a avea o manichiură impecabilă, denotă grija pe care o manifestă faţă de sănătata şi aspectul mâinilor. Indiferent de anotimp, mâinile implică o grijă aparte, fiind expuse permanent factorilor externi.
Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea
Alegerea parfumului ideal pentru tine sau o persoana draga poate fi o indatorire complicata. Chiar si descoperirea parfumului tau preferat se poate dovedi o aventura care dureaza chiar si ani buni. Pentru ca alegerile tale sa nu te dezamageasca ulterior, este important sa-ti formezi o idee despre
De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare
Deschiderea unui salon de înfrumusețare implică atât de multe aspecte, încât acestea nu pot fi surprinse nici în câteva pagini. Însă unul dintre cele mai importante aspecte pe care le implică deschiderea unui salon de înfrumusețare
Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare? Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare?
În doar câțiva ani, Coreea a devenit un actor major în lumea întreagă, în ceea ce privește domeniul frumuseții. Și chiar a devenit un gaj de calitate în termeni de eficiență și inovație. O mulțime de femei pasionate de