Skip to article

Ce ne facem cu grasimile?

Ce ne facem cu grasimile?
Grasimile animale si vegetale solidificate sau uleiul industrial astupa arterele si provoaca hipertensiune arteriala, pe cand uleiurile obtinute prin presare la rece le curata de depuneri. Cele mai mari prejudicii le sufera grasimile si uleiurile nu numai la fierbere, ci chiar in timpul procesului de fabricatie prin presare la cald.

Nu trebuie pierdut din vedere ca, prin pregatirea termica a mancarii, dispar atat o serie de arome cat si gustul picant. Noi atunci simtim nevoia sa punem sare de bucatarie sau zahar, alimentatie cu doua taisuri.

Ce ne facem cu grasimile?

Mancarurile gatite sunt mancate in cantitati de 3-4 ori mai mari decat cele crude si asta pentru ca volumul alimentelor scade mult la fierbere. Astfel crestem in greutate si foarte greu vom putea da inapoi kilogramele.

Grasimile in exces inseamna kilograme in plus, adica numai prejudicii: aspectul fizic deteriorat, lipsa increderii in sine, hipertensiune arteriala , oboseala cronica, stari de epuizare, capacitate de efort scazuta si lista poate continua la nesfarsit.
Dragele mele, feriti-va cat puteti de mult sa aveti o alimentatie defectuoasa, bazata in exces pe consumul de grasimi!

Amenintarea vine din alta parte: si anume de la celulele pre-adipoase. Acestea sunt niste saci de grasime goi din care chiar si cel mai slab om poseda cam 50 de miliarde. Natura ne-a inzestrat organismul cu aceste celule pentru a putea inmagazina rezerve indestulatoare de grasime si, astfel, sa putem avea rezerve suplimentare de energie.

In cazul unei in forma nu inseamna nimic altceva decat sa ne intoarcem la ceea ce am fost!

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!