Skip to article

Epilarea definitiva este o solutie, nu o tendinta

Epilarea definitiva este o solutie, nu o tendinta
Mai mult decit o tendinta, epilarea definitiva este o solutie. La limita dintre medicina si dermatocosmetica, laserul IPL (lumina pulsata) de epilare definitiva este etalonul esteticii europene actuale.

Exista si o solutie definitiva pentru inlaturarea parului nedorit, iar in ultimii ani epilarea cu ajutorul laserului a devenit accesibila oricui, rezultatele fiind umitoare. Acum ai acces la o tehnologie de ultima ora putand sa te aliniezi la tot ce este mai nou in estetica.

Metoda de epilare definitiva

Stim despre ciclul pilos ca are 3 faze:
anagena (crestere);
catagena (involutie);
telogena (latenta).

Epilarea definitiva este o solutie, nu o tendinta

Sedintele repetitive se fac pentru ca pe o zona, ciclul pilos are numai un procent de fire in faza optima pentru laser: in faza anagena. Deci firele tratate in faza optima nu mai apar chiar de la prima sedinta, modificandu se semnificativ si aspectul, grosimea si morfologia firului de par.

Aveti la dispozitie laserul de ultima tehnologie si cea mai moderna metoda de tratament, precum si garantia integrala a epilarii definitive, care se poate realiza pe orice suprafata a corpului.

Contraindicatiile tratamentului de epilare definitiva

Tratamentul este contraindicat in anumite cazuri: pacienti bronzati, intoxicatia cu p caroteni, aplicatii cu topice autobronzante, parul alb. Exista si contraindicatii relative: graviditate, administrarea unor medicamente fotosensibilizante (antibiotice, antidepresive, anxiolitice, antiinflamatorii), nevi numerosi care vor fi protejati, boli fotosensibile.

Tinta laser

Efect: transformarea energiei fotonice in energie termica.
Cromofor: melanina.
In piele, cromoforul: melaninia (selectiv); apa.
Melanina se gaseste in bulb si in teaca = tinta laser.


Epilarea definitiva este o solutie, nu o tendinta

Contraindicatii absolute

pacienti bronzati;

intoxicatia cu p caroteni;

aplicatii cu topice autobronzante;

parul alb.

Contraindicatii relative:

graviditate;

administrarea unor medicamente fotosensibilizante (antibiotice, antidepresive, anxiolitice, antiinflamatorii);

nevi numerosi care vor fi protejati;

boli fotosensibile: lupus eritematos ce contraindica folosirea luminii pulsatile;

tatuaje negre sau albastre.

Rezultate (efecte) imediate:

Eritem;

Edem penpapilar;

Caldura;

Miros caracteristic.

Aceste semne persista 1-3 ore in general, dar pot ajunge pana la 24h pentru zonele unde parul este mai des. Poate aparea un edem la nivelul buzei superioare sau sprancenelor care dispar in 24h.


Garantia unui tratament asistat medical

Epilarea definitiva este o solutie, nu o tendinta

Folosind ultima tehnologie de epilare definitiva prin lumina pulsata cu ajutorul aparatului de laser Flash 1 Plus IPL-GP, raza de actiune a aparatului este considerabil mai mare fata de celelalte aparate folosite in Romania, ajungand pana la 50x25 mm. GoSkin este singurul institut din Romania cu servicii eficiente si garantate de epilare definitiva asistata faciala si corporala. Aceasta imbunatateste semnificativ viteza si siguranta tratamentului.

Echipa de profesionisti din domeniul IPL (Intense Pulsed Light) formata din doctori si operatori de epilare definitiva va elimina ceea ce este sau poate deveni obsesie pentru noi - "parul nedorit".

Epilarea definitiva este o solutie, nu o tendinta

Numarul de sedinte de epilare definitiva este determinat stiintific

Numarul de sedinte necesar pentru fiecare este determinat stiintific (intre 4 facial si 6 corporal). Eficienta tratamentului poate fi influentata de caracteristicile fiecarei persoane (metabolism, nivel hormonal, tipul firului de par, numar foliculi pilos).

Datorita acestor factori, determinam stiintific si morfologic numarul de sedinte de epilare necesare. De asemenea, este indicata, anual, cate o vizita pentru definitivarea tratamentului. Tratamentul are actiune pe o durata de 6 ani.

Pentru a afla mai multe despre cum va poate ajuta laserul sa scapati de parul nedorit de pe orice suprafata a corpului, va invitam la sediul nostru pentru o sedinta de tratament GoSkin:

Adresa centrului de epilare definitiva Go Skin - Bucuresti, Str. Mendeleev nr. 3, Tel/Fax: 314.63.28, Mobil: 0722.240.577, email: office@goskin.ro

Pentru mai multe informatii despre epilarea definitiva click aici .

Sursa: Dr. Gabriela Serban

Articole recomandate

Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite! Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite!
O rutină adecvată de îngrijire a părului este fundamentală pentru ca o femeie ori un barbat să-și păstreze o imagine …excelentă. Părul este o parte relevantă a aspectului nostru și ne determină personalitatea și stilul.
Arta ilustrata pe unghii Arta ilustrata pe unghii
Preocuparea doamnelor pentru a avea o manichiură impecabilă, denotă grija pe care o manifestă faţă de sănătata şi aspectul mâinilor. Indiferent de anotimp, mâinile implică o grijă aparte, fiind expuse permanent factorilor externi.
Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea
Alegerea parfumului ideal pentru tine sau o persoana draga poate fi o indatorire complicata. Chiar si descoperirea parfumului tau preferat se poate dovedi o aventura care dureaza chiar si ani buni. Pentru ca alegerile tale sa nu te dezamageasca ulterior, este important sa-ti formezi o idee despre
De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare
Deschiderea unui salon de înfrumusețare implică atât de multe aspecte, încât acestea nu pot fi surprinse nici în câteva pagini. Însă unul dintre cele mai importante aspecte pe care le implică deschiderea unui salon de înfrumusețare
Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare? Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare?
În doar câțiva ani, Coreea a devenit un actor major în lumea întreagă, în ceea ce privește domeniul frumuseții. Și chiar a devenit un gaj de calitate în termeni de eficiență și inovație. O mulțime de femei pasionate de