Skip to article

Lupta cu pielea deshidratata

Lupta cu pielea deshidratata
Deshidratarea cauzeaza o multitudine de probleme pielii, de la aspectul solzos, la sensibilitate crescuta sau acnee. Afla cum iti poti rehidrata pielea:

Avem tendinta sa credem ca pielea uscata si cea deshidrata inseamna acelasi lucru, dar exista o diferenta.

Pielea uscata presupune o producere inadecvata de sebuum, in timp ce pielea deshidratata inseamna lipsa apei, si se poate intampla tuturor tipurilor de piele, chiar si celor grase.

Semne de deshidratare:

Zone cu piele solzoasa.
Zona sensibile si tendinta pielii de a se inrosi usor.
Senzatie de piele intinsa si disconfort.
Ten fara luciu sanatos.
Dificultate in aplicarea si intinderea machiajului.
Aparitia acneei.

Lupta cu pielea deshidratataTenurile grase si deshidratarea

Multe femei cu tenul gras cred ca din cauza cremelor hidratante au eruptii de acnee si neglijeaza total hidratarea. Un semn ca ai un nivel scazut de hidratare este productia in exces de sebuum. Acest sebuum este cauza cosurilor, si nu cremele hidratante. Pentru a fi sigura, cauta o crema hidratanta non-comedogenica si fara ulei.

Tipsuri pentru hidratare

Crema hidratanta

Alege o crema hidratanta in functie de tipul de ten. Pentru tenul gras ai nevoie de o crema usoara care sa nu-ti dea senzatia de fata grasa, iar pentru tenul uscat ai nevoie de o crema foarte grasa.
Foloseste masti faciale Obisnuieste-te sa folosesti in mod frecvent masti faciale , cam de doua, trei ori pe saptamana. Aceste masti vor fi ca o extra doza de hidratare.

Bea multa apa

Bea apa in special daca e foarte cald, lucrezi afara sau in camere cu aer conditionat. Nu uita ca si alimentele, in special fructele si legumele contin o doza semnificativa de apa.

Articole recomandate

Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite! Secretul pentru un par impecabil? Produsele potrivite!
O rutină adecvată de îngrijire a părului este fundamentală pentru ca o femeie ori un barbat să-și păstreze o imagine …excelentă. Părul este o parte relevantă a aspectului nostru și ne determină personalitatea și stilul.
Arta ilustrata pe unghii Arta ilustrata pe unghii
Preocuparea doamnelor pentru a avea o manichiură impecabilă, denotă grija pe care o manifestă faţă de sănătata şi aspectul mâinilor. Indiferent de anotimp, mâinile implică o grijă aparte, fiind expuse permanent factorilor externi.
Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea Ce sunt notele parfumurilor si cum le alegi in functie de acestea
Alegerea parfumului ideal pentru tine sau o persoana draga poate fi o indatorire complicata. Chiar si descoperirea parfumului tau preferat se poate dovedi o aventura care dureaza chiar si ani buni. Pentru ca alegerile tale sa nu te dezamageasca ulterior, este important sa-ti formezi o idee despre
De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare De ce poti avea nevoie intr-un salon de infrumusetare
Deschiderea unui salon de înfrumusețare implică atât de multe aspecte, încât acestea nu pot fi surprinse nici în câteva pagini. Însă unul dintre cele mai importante aspecte pe care le implică deschiderea unui salon de înfrumusețare
Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare? Cum au reusit produsele cosmetice coreene sa devina atat de populare?
În doar câțiva ani, Coreea a devenit un actor major în lumea întreagă, în ceea ce privește domeniul frumuseții. Și chiar a devenit un gaj de calitate în termeni de eficiență și inovație. O mulțime de femei pasionate de