Skip to article

Beaut / hair style trends 2007

Beaut / hair style trends 2007
Beauty:

Smokey eyes realizati cu fard maro/bronze, negrul nu mai este de actualitate dar puteti sa folositi maroul cu incredere, da o nota mai romantica.

Buze rosii intense: in continuare se poarta buzele rosii, rujul trebuie sa fie mat iar machiajul ochilor aproape inexistent.

Machiajul... fara machiaj: totul se rezuma la un fond de ten foarte bine ales, in fuctie de culoarea si tipul de ten, adauga putina mascara maro si un ruj pal.

Tusul: realizeaza un efect "ochi de pisica" cu ajutorul unui tus, daca nu esti atat de indemanateca, sterge imperfectiunile cu ajutorul unui betisor de urechi.

Beaut / hair style trends 2007


Se poarta sprancenele mari si dese, cu un aspect natural, "nepensat", usor ciufulite.

Rujuri in culori tari: roz, portocaliu, fuchsia, nu adauga gloss peste ruj, el trebuie sa fie mat, spune adio gloss-ului. Nu le pastra pentru seara, sunt foarte trendy si folosite pe timpul zilei.

Culori aprinse pentru ochi: nu te speria de culori precum oranj, verde, albastru, roz, mov sau galben. Nu uita insa si de culorile metalizate: auriu, argintiu. Indrazneste! Aceasta primavara e una tropicala.>

Obraji bine conturati: daca sezonul trecut blush-ul era natural, sezonul acesta se poarta blush-urile crema, spuma, pentru ca sunt mai intense si mai usor de aplicat.



Beaut / hair style trends 2007

Beaut / hair style trends 2007

Hairstyle:

Primavara aceasta se poarta atat parul lung cat si cel scurt, important este ca trebuie sa arate ingrijit.

Cocuri: cu onduleuri lejere, tip melc, spic, in orice forma sunt foarte in voga.
Bretonul se poarta lung si drept sau scurt si in scari.
Cararea trebuie musai pe mijloc, in nici un alt sens!
Vopseaua: cu cat e mai tare culoarea cu atat mai bine, negru, saten inchis, daca nu vrei sa-ti vopsesti parul nu trebuie decat sa astepti toamna ca sa fii in tendinte... e alegerea ta.

Citeste despre

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!