Skip to article

Manichiura viitorului - Minx Nails

Manichiura viitorului - Minx Nails
Unghii in cele mai turbate si mai neobisnuite culori, zeci de modele care de care mai deosebite, luciu metalic pe unghia naturala sau artificiala: aceasta este manichiura viitorului, care poarta numele de Minx Nails.

Minx Nails este o tehnica ce vine din Statele Unite, fiind preferata vedetelor Rihanna, Lady Gaga, Beyonce.

Minx Nails: o manichiura diferita de toate celelalte!

Este vorba despre un film flexibil, aplicabil prin metoda termocolajului, pe unghii naturale sau artificiale. Minx Nail este un film de plastic, care se aplica direct pe unghie. Exista peste 100 modele, unele uni, altele cu diferite motive, pana la modele ultra-sofisticate. Se poate aplica Minx Nail pe o singura unghie, pentru a tine locul de bijuterie, datorita luciului metalic.

Manichiura viitorului - Minx Nails


Cum se aplica filmul?

Minx Nails inseamna manichiura pe masura unghiilor. Dupa ce ai ales motivul (lucru care poate sa-ti ia ceva timp, avand in vedere multitudinea de modele superbe propuse), se trece la pregatirea unghiei.

Unghia se pileste, se dezinfecteaza si se trateaza cuticulele. Manichiurista incalzeste apoi filmul Minx Nail sub o lampa, o lipeste pe unghie si indeparteaza surplusul cu ajutorul unei pile de unghii.

Avantajele metodei Minx

Manichiura viitorului - Minx NailsAi la dispozitie 140 modele superbe, dintre care vei alege cu greu doar unul.

Marele avantaj este ca nu e nevoie sa astepti sa se usuce, deoarece nu e lac, ci plastic. Nu exista deci niciun risc sa-ti strici unghiile pe drumul de la salon spre casa.

Unghiile Minx nu "sar" si se scot foarte usor, fara sa fie nevoie de dizolvant sau de vizita la manichiurista. Filmul sta 10 zile la maini si 3 saptamani la picioare.

Se poate aplica film Minx Nails si acasa, atat de usor este de manevrat, numai ca deocamdata acesta este un produs destinat saloanelor profesionale.
Rezultatul: manichiura impecabila, care atrage toate privirile.

Pentru moment, manichiura Minx nu este disponibila in Romania, dar se poate face in saloane din Franta, Grecia si Croatia.

Pretul acestei manichiuri este un pic cam piperat, aproximativ 40 euro la maini sau 5 euro de unghie, si 60 euro pedichiura.


Autor: Nuage

Articole recomandate

Trusa de makeup la inceput de drum Trusa de makeup la inceput de drum
Orice makeup artist la inceput de drum trebuie sa fie constient ca are nevoie de o trusa bine pusa la punct. Aceasta trusa trebuie sa contina produse de buna calitate, sa fie in termen de valabilitate si sa contina chiar si consumabile. Orice makeup artist la inceput de drum trebuie sa fie
Te-ai intrebat vreodata care sunt beneficiile produselor cosmetice? Te-ai intrebat vreodata care sunt beneficiile produselor cosmetice?
In timp ce unii oameni cred ca produsele cosmetice si de ingrijire personala sunt o inventie recenta, insa descoperirile privind utilizarea lor si beneficiile pe scara larga isi au originile cu mii de ani in urma. Astazi, cei 500 de milioane de consumatori europeni le folosesc pentru a-si proteja
10 reguli ale machiajului de care este bine sa tii cont mereu 10 reguli ale machiajului de care este bine sa tii cont mereu
Ni s-a întâmplat tuturor: după o noapte de petrecere și dans, ultimul lucru care ne-a trecut prin minte este să ne demachiem. Sau să refuzăm să aruncăm acele nuanțe care ne plac atât de mult, chiar și atunci când au mai mult de doi
Un salon - un pas mai aproape de Mobilier Aparatura Coafor Un salon - un pas mai aproape de Mobilier Aparatura Coafor
Toate inovatiile din sfera de hair and beauty au aparut datorita faptului ca din ce in ce mai multe persoane apeleaza la astfel de servicii. Din acelasi motiv si oamenii au inceput sa aiba din ce in ce mai multa incredere in astfel de servicii pentru ca au descoperit ca le aduce schimbari cu
Cum sa te machiezi cand porti lentile de contact Cum sa te machiezi cand porti lentile de contact
Lentilele de contact sunt o optiune perfecta daca te-ai plictisit de ochelarii de vedere si vrei sa ai fata mai luminoasa ori daca ti-ai propus sa faci o schimbare de look. Exista insa numeroase mituri care planeaza in jurul purtarii lentilelor de contact. Unul dintre acestea este ca nu te poti