Skip to article

Premiate cele mai bune uscatoare de par profesionale din lume, Valera reprezinta optiunea nr.1 a specialistilor din domeniu

Premiate cele mai bune uscatoare de par profesionale din lume, Valera reprezinta optiunea nr.1 a specialistilor din domeniu
Despre Valera s-a scris și se va mai scrie mult de acum încolo pentru că este brandul ce a dat un cu totul alt sens noțiunii de uscătoare de păr profesionale datorită ideilor inovatoare și a tehnologiei de ultimă generație ce stau la baza acestor produse de top la nivel mondial. Și, pentru că împărtășesc aceeași viziune, valori și dorința de a aduce numai produse premium pe piață, de curând compania IgienaPHS a lansat o nouă categorie de produse de USCĂTOARE DE PĂR PROFESIONALE, ce poartă semnătura inconfundabilului producător Valera. Această gamă se adresează profesioniștilor din domeniul beauty, fiind un real ajutor în procesul de stilizare al unei coafuri, îmbinând cu succes tehnologia de ultimă generație cu ușurința în utilizare și rezultate remarcabile.

Cu o experiență de peste 60 de ani pe piață, Valera continuă să uimească prin realizarea unor produse inovatoare, ce devin rapid etalon pe domeniul uscătoarelor de păr, indiferent că vorbim despre cele hoteliere sau cele profesionale. Care sunt diferențiatorii companiei?

-  Echipele de cercetători care analizează, testează și verifică fiecare tip de produs;
-  Materialele de calitate ridicată de la care nu se face rabat;
-  Inovația continuă și dorința de a oferi tot timpul cele mai bune produse;
-  Investiția în tehnologie.

Anul 2019 a fost unul foarte important pentru compania elvețiană deoarece a reușit să câștige premiul I la X Awards pentru cel mai bun și performant uscător profesional de păr din lume – Valera EPower 2020. Acesta a fost desemnat câștigător de către exigentul juriu ținându-se cont de: aspectul său deosebit, tehnologia de ultimă generație încorporată într-un design plăcut dar și ușurința cu care acesta poate fi manevrat.

Care sunt atuurile uscătoarelor de păr profesionale Valera?

Spre deosebire de multe alte uscătoare de păr de pe piață, produsele ce poartă semnătura producătorului Valera sunt realizate în întregime în Elveția. Fiecare pas din procesul de fabricație este atent urmărit de cercetătorii care și-au dedicat ani din viață găsirii celor mai bune soluții și tehnologii, sunt testate și verificate. Astfel, niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării. Produsele ce poartă pecetea “Swiss Made” reflectă calitatea superioară a produsului final. În spatele unui design deosebit stau motoare puternice, ce înglobează elemente patentate exclusiv Valera.

Caracteristicile și accesoriile tehnice speciale au fost studiate și dezvoltate in-house, producătorul asigurându-se că produsele sunt proiectate conform cerințelor pieței, în urma feedback-ului primit de la specialiștii din domeniu. Astfel, aceste uscătoare de păr profesionale premium aduc câteva elemente de noutate, precum:

ORIGINALITATE:

Uscătoarele de păr profesionale Valera prezintă un dispozitiv rotativ denumit ROTOCORD care este integrat în cablurile de alimentare. Acest dispozitiv inovator, patentat exclusiv de Valera, permite răsucirea uscătorului de păr fără a produce torsionarea și încurcarea cablului. ROTOCORD are dimensiuni reduse însă oferă o libertate mai mare de utilizare stilistului.

PERFORMANȚĂ:

Valera a fost primul producător care a integrat motoarele Brushless în uscătoarele de păr, oferind un rezultat câștigător pentru utilizator: putere ridicată și consum minim. Astfel, datorită motorului Enduro Brushless BLDC ce beneficiază de control electric integrat, uscătoarele de păr profesionale sunt foarte puternice. Durata de funcționare? Până la 10.000 de ore. Chiar și în acest context de putere ridicată, motorul fără perii emite zero emisii de carbon și are un consum redus.

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ:

Un alt element de noutate îl reprezintă, cu siguranță, concentratorul de Aer Izolat Termic, “Touch me”, ce rămâne rece în timpul utilizării. Realizat din materiale de înaltă calitate, utilizatorul poate atinge concentratorul în orice moment, fără a se accidenta din cauza temperaturii ridicate.

GENERAREA IONILOR PENTRU UN PĂR SĂNĂTOS ȘI STRĂLUCITOR:

Uscătoarele de păr profesionale Valera nu doar usucă părul ci au și grijă ca acesta să își păstreze un aspect sănătos și un luciu frumos, chiar dacă este natural sau vopsit. Și reușesc cu brio să ofere experiențe unice la utilizare datorită tehnologiei ce permite generarea ionilor negativi care ajută la hidratarea firului de păr, oferind volum și elasticitate.

Nu este întotdeauna ușor să faci cele mai potrivite alegeri însă, atunci când fiecare produs în parte este excepțional, știi că nu ai cum să dai greș.

Pentru consiliere în vederea alegerii celor mai potrivite uscătoare de păr profesionaleechipa IgienaPHS îți stă cu mult interes la dispoziție pentru a dezvolta împreună un plan potrivit business-ului tău.

Articole recomandate

Un salon - un pas mai aproape de Mobilier Aparatura Coafor Un salon - un pas mai aproape de Mobilier Aparatura Coafor
Toate inovatiile din sfera de hair and beauty au aparut datorita faptului ca din ce in ce mai multe persoane apeleaza la astfel de servicii. Din acelasi motiv si oamenii au inceput sa aiba din ce in ce mai multa incredere in astfel de servicii pentru ca au descoperit ca le aduce schimbari cu
Cum sa te machiezi cand porti lentile de contact Cum sa te machiezi cand porti lentile de contact
Lentilele de contact sunt o optiune perfecta daca te-ai plictisit de ochelarii de vedere si vrei sa ai fata mai luminoasa ori daca ti-ai propus sa faci o schimbare de look. Exista insa numeroase mituri care planeaza in jurul purtarii lentilelor de contact. Unul dintre acestea este ca nu te poti
Cum alegi culoarea ideala de oja semipermanenta? Cum alegi culoarea ideala de oja semipermanenta?
Manichiura ingrijita este un detaliu mic, dar important, care confera tinutei un plus de rafinament si stil. In combinatie cu vestimentatia si accesoriile, aceasta vorbeste celor din jur despre personalitatea si starea ta de spirit si desavarseste look-ul prin unicitate si design atractiv. Daca te
Cum sa fii mereu pregatita pentru situatii neprevazute Cum sa fii mereu pregatita pentru situatii neprevazute
Evenimentele petrecute in ultimul an ne-au demonstrat inca o data cat de imprevizibila este viata si cat de usor se pot schimba planurile pe care le avem si rutinele pe care le urmam zilnic. Pentru multi, adaptarea la noile conditii impuse de pandemia de coronavirus a fost mai usor de realizat,
Care sunt detaliile care fac diferenta in machiaj Care sunt detaliile care fac diferenta in machiaj
Cu toate ca ultimul an de zile ne-a aratat si invatat utilitatea de-a pune uneori lucrurile pe pauza, inca traim pe repede inainte. Cu fiecare inovatie, lumea de astazi ne invata sa punem accent pe viteza, astfel ca uneori neglijam lucrurile nenecesare, insa care ne fac bine. Astfel, azi, poate mai