Skip to article

Cryo-Save - programul de stocare gratuita a celulelor stem

Cryo-Save - programul de stocare gratuita a celulelor stem
Cryo Stem Health - partenerul roman al bancii Nr.1. de celule stem din Europa Cryo-Save, lanseaza in Romania programul gratuit "Cost-free Family Donation".

Acest program international este creat special pentru a oferi familiilor din Romania ocazia de a depozita celulele stem din sangele si tesutul cordonului ombilical al nou-nascutului in mod gratuit, cu scopul de a trata in viitorul apropiat o ruda (frate/sora/mama/tata) ce este deja diagnosticata cu o boala ce poate fi tratata cu celule stem.

Aceste afectiuni se gasesc pe lista oficiala internationala.

Pentru a corespunde criteriilor de admitere in acest program, membrul familiei trebuie sa fie deja diagnosticat cu o afectiune ce poate fi tratata in prezent cu celulele stem din sangele ombilical si sa fi contactat un medic oncolog/hematolog, care sa fie de acord cu recomandarea tratamentului cu celule stem.

Daca este eligibil, Cryo Stem Health si banca Cryo-Saveva pune la dispozitie kitul de recoltare, va asigura transportul probei, analizele obligatorii, va prelucra si stoca proba de sange si tesut din cordonul ombilical al nou-nascutului dumneavoastra, pana cand aceasta este utilizata, fara costuri pentru familie.

Pentru a va inscrie in programul "Cost-free Family Donation", va rugam sa ne contactati cu minim 3 luni inainte de data probabila a nasterii:

Tel: 0311.063.165
Fax: 0311.022.914
Mob: 0733.108.748
E-mail: ro@cryo-save.com

Cryo Stem Health sau Cryo-Save nu este responsabila pentru onorariile percepute de clinica sau spitalul asociat cu recoltarea probei de sange si tesut din cordonulombilical al nou-nascutului dumneavoastra.

Numarul de inscrieri lunare in program este limitat.

Pentru afectiunile aflate inca in faza de studiu clinic, puteti beneficia de optiuni de plata mai flexibile a serviciilor, diferite de cele din contractul standard (vezi studii clinice celule stem: http://clinicaltrials.gov, descarca contract Cryo-Save: www.cryo-save.com/ro/descarcati.html )

Despre Cryo-Save: www.cryo-save.com/ro
Cryo-Saveceamai mare bancainternationalafamiliala de celule stem din Europa,a depozitat deja pentru mai mult de 200.000 de clienti,celule stem recoltate din: sangele cordonului ombilical, tesutul cordonului ombilical si din tesutuladiposal adultilor.

Cryo-Savearepeste 11 ani de experienta in procesareasistocareaprobelor.Acestecelule stem pot insemnadiferentadintreviatasimoarte in cazulviitoareloramenintari la sanatateacopiilordumneavoastra.

Existadejamaimulteboli care pot fi tratatecu ajutorulcelulelor stem, iarnumarultratamentelor nu poatedecatsacreasca. Cryo-Saveare 12 probe eliberatesiutilizate.

Condusa de o strategietransparentasisanatoasa de afaceri, Cryo-Saveestereprezentatain prezentinpeste 40 de tari de pepatrucontinente, cu facilitati de procesaresidepozitare ultra-moderne.www.cryo-save.com/group

Articole recomandate

Primele simptome ale sarcinii Primele simptome ale sarcinii
Femeia insarcinata isi poate da seama ca va avea un copil dupa o serie de semne clare, care pot fi confirmate de  testul de sarcina  si apoi de consultul de specialitate.Cand ramai in sarcinata, primul semn si cel mai important este absenta menstruatiei. Atentie, insa! Cand banuiesti ca
Studiu: Ce tip de mama are cea mai proasta influenta asupra copilului. Tu esti asa? Studiu: Ce tip de mama are cea mai proasta influenta asupra copilului. Tu esti asa?
Ce tip de mama are cea mai proasta influenta asupra copilului? Cercetatorii evalueaza de multa vreme rolul pe care parintii il joaca in dezvoltarea copiilor lor. Cercetatori de la Universitatea din Missouri au dat spre informare presei rezultatul studiului lor, anume ca stilul autoritar, sever, de
Infectii respiratorii recurente la copii? Ce poti face Infectii respiratorii recurente la copii? Ce poti face
Copiii au un sistem imunitar imatur pana la varsta de 8-10 ani, iar acest lucru ii face sa fie foarte receptivi la infectii. Incidenta infectiilor respiratorii este foarte ridicata in randul celor mici. Orice parinte este obisnuit cu “scenariul” in care copilul da dintr-o viroza in
Sarcina si coronavirus: sfaturile expertilor Sarcina si coronavirus: sfaturile expertilor
Coronavirusurile sunt o familie numeroasa de virusuri care provoaca boli care variaza de la raceala comuna la boli mai severe. Noul coronavirus care a creat pandemia din prezent este o tulpina noua care a fost descoperita in 2019 si care nu a fost identificata anterior la om. Un nou studiu publicat
Marturia unei asistente romance in Italia, mama a doi copii: "Nu pot sa-i imbratisez cand ajung acasa" Marturia unei asistente romance in Italia, mama a doi copii: "Nu pot sa-i imbratisez cand ajung acasa"
O asistenta romanca lupta sa salveze vietile celor afectati de noul coronavirus. Lucreaza intr-o sectie de Terapie Intensiva a unui spital din Lombardia, cea mai afectata zona din Italia in ceea ce priveste numarul de imbolnaviri cu coronavirus. Asistenta romanca, in varsta de 42 de ani, intra