Skip to article

Maternitatile Regina Maria sunt acum dotate cu iPad-uri 2

Maternitatile Regina Maria sunt acum dotate cu iPad-uri 2
Bucuria nasterii unui copil nu poate fi descrisa in cuvinte, insa putem impartasi o parte din aceasta experienta minunata prin mesaje, fotografii si video cu intreaga familie si toti prietenii.

Acesta este motivul pentru care rezervele maternitatilor REGINA MARIA sunt acum dotate cu iPad-uri 2 printr-un parteneriat cu iStyle Bucharest (www.istyle.ro), singurul lant de magazine Apple Premium Reseller din Romania de mai bine de 10 ani.

Astfel, viitoarele mamici vor putea astfel comunica in timp real cu famila sau cu prietenii, iar viitorul copil va putea fi vazut din primele minute dupa nastere pentru primul sau moment de celebritate. Este o ocazia de a impartasi bucuria cu cei dragi, dar si o modalitate de a face experienta nasterii mai usoara pentru…tatici.

"Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA este lider de piata in sanatatea femeilor, ceea ce pentru maternitatile REGINA MARIA implica servicii medicale complexe incluse intr-o experienta extraordinara a nasterii.

De aceea, in fiecare zi ne impunem standarde tot mai inalte atat pentru infrastructura medicala, cat si pentru detaliile care fac mai usoara impartasirea emotiilor cu familia si prietenii." a declarat Fady Chreih Director Executiv REGINA MARIA Reteaua privata de sanatate.

Este deja o realitate faptul ca produsele Apple sunt intotdeaua cu un pas inaintea nevoii publicului si nu se limiteaza la a raspunde strict unei nevoi deja existente. Astfel ca iStyle a vazut in maternitatile REGINA MARIA locul ideal unde apropierea fata de iPad 2, un brand puternic emotional, poate fi un beneficiu pentru pacienti.

iPad 2 devine astfel participant la bucuria aducerii pe lume a unui copil si instrumentul prin care amintirile pot fi pastrate si transmise mai departe celor dragi in timp real.

"Ce poate fi mai frumos si mai emotionant decat sa stii ca unul din produsele companiei Apple este partas la miracolul vietii?! Am fost incantati de propunerea facuta si speram ca in viitor sa putem oferi pacientilor -mamici si bebelusi mai multe facilitati", a declarat Dora Popeneciu, General Manager iStyle.

In aprilie 2001, Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA si-a creat un minisite, construit pe site-ul www.reginamaria.ro, dedicat telefoanelor de tip smartphone, printre care si iPhone.

Minisite-ul a fost conceput pentru a facilita accesul utilizatorilor de smartphone la informatiile de baza ale site-ului www.reginamaria.ro si este destinat unui numar mare de clienti pentru care informatia in timp real este foarte importanta.

Articole recomandate

Provocarile din primul an de viata al bebelusului Provocarile din primul an de viata al bebelusului
Primul an ca părinte, în special la primul copil este un an plin de provocări. Oricât de mult ne-am pregăti, sunt momente care se întâmplă pentru prima oară. Familia si prietenii ne ofera sfaturi din propriile lor experiențe sau din ce au mai auzit
Invatamant digital in anul pandemiei. Cum si cu ce resurse Invatamant digital in anul pandemiei. Cum si cu ce resurse
Un sondaj al Editurii Didactica Publishing House, realizat in luna septembrie arata ca 96% dintre cadrele didactice considera importanta si foarte importanta folosirea unei platforme educationale in contextul actual al programului educational. Potrivit datelor, si parintii simt nevoia unei astfel
Cele mai utile si frumoase cadouri pentru bebelusi. Parintii vor fi incantati! Cele mai utile si frumoase cadouri pentru bebelusi. Parintii vor fi incantati!
Cadourile pentru bebelusi pot fi foarte dificil de ales, iar atunci cand trebuie sa marchezi un moment special precum prima aniversare sau un botez te poti trezi intr-un adevarat impas. Care este cel mai potrivit cadou pentru un bebelus? Cu siguranta multe dintre noi ne-am pus aceasta intrebare cel
5 cele mai frecvente intrebari despre sarcina 5 cele mai frecvente intrebari despre sarcina
Gravidele intreaba: Perioada sarcinii - mai ales daca e vorba despre primul bebe - este una plina de emotii, dar si de temeri, nelamuriri, dileme si intrebari. Iata care sunt cele mai frecvente intrebari pe care gravidele le adreseaza online. Cum pot sa aflu cand o sa nasc? Numarul de saptamani de
Ofera copilului ingrijirea specifica tipului sau de piele cu Mustela Ofera copilului ingrijirea specifica tipului sau de piele cu Mustela
Una dintre cele mai gresite conceptii in ceea ce ii priveste pe bebelusi este aceea ca pielea lor este asemanatoare, cu particularitati si nevoi similare. Insa, este important de retinut faptul ca nu toti bebelusii au acelasi tip de piele, ceea ce inseamna ca nevoile lor sunt diferite. In acest