Skip to article

Tesutul adipos in exces si pielea lasata dupa nastere- tratate prin radiofrecventa

Tesutul adipos in exces si pielea lasata dupa nastere- tratate prin radiofrecventa
Nasterea este un moment de fericire, care face o femeie sa se simta mai puternica dar si mai vulnerabila in urma modificarilor care apar in corpul sau.

Problemele postnatale legate de tesutul adipos nedorit si pielea lasata pot fi rezolvate nu numai prin lipoaspiratie ci si nechirurgical, prin radiofrecventa- o procedura de cabinet medical lipsita de riscuri, potrivit dnei doctor Mihaela Leventer, medic specialist DermaStyle.

Procedura, realizata cu aparatul Alma Accent, se bazeaza pe studii privind comportamentul pielii si al grasimii la incalzire si la refrigerare controlata, care arata ca fibrele elastice ale pielii pot fi remodelate cu ajutorul undelor de radiofrecventa. Interventiile de radiofrecventa nu necesita anestezie sau perioada recuperatorie iar sedintele sunt de scurta durata, adaptate programului tinerelor mamici.

"Femeile care au nascut recent prefera aceasta procedura datorita faptului ca este noninvaziva. Pacientele simt doar o temperatura ridicata la nivelul pielii, caldura topind celulita. In acelasi timp, undele stimuleaza producerea de colagen, oferind un grad ridicat de tonifiere inca de la prima sedinta, "declara dnei Mihaela Leventer, medic specialist DermaStyle.

Tratamentul cu acest aparat este recomandat persoanelor care au nascut recent dar si femeilor care au pielea lasata in urma unei cure de slabire sau datorita imbatranirii, persoanelor a caror piele are aspect de coaja de portocala sau pentru refacerea conturului cutanat dupa diverse operatii sau lipoaspiratie.

Cura terapeutica minima consta in 6 sedinte de tratament efectuate la fiecare 10 zile, iar pentru mentinerea rezultatelor, tratamentul se poate repeta o data pe an.

Relieful adipos este micsorat datorita fenomenului de lipoliza si drenaj limfatic concomitent. Astfel, aparatul Alma Accent este un aparat de radiofrecventa cu doua sisteme de lucru, unipolar si bipolar care, in functie de capul de lucru folosit, incalzeste mai profund sau mai superficial dermul si tesutul subcutanat adipos.

Mai precis, unda de radiofrecventa emisa unipolar patrunde la 20mm adancime sub piele, produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi elastice. Totodata, unda de frecventa emisa bipolar patrunde superficial, la numai 2-6 mm, ducand la reducerea ridarii cutanate si imbunatatirea texturii cutanate.

Despre DermaStyle:
DermaStyle este una dintre cele mai moderne si apreciate clinici private de dermatologie cosmetica si chirurgicala si singurul centru de acest tip dotat cu sali de operatie complet utilate, stationar pentru recuperare postoperatorie, aparatura moderna de diagnostic, numeroase lasere si alte aparate terapeutice si de recuperare.

In anul 1996 Dermastyle efectua primul implant de par si primele tratamente de peeling. In 1998, medicii acestei clinici foloseau laser Alexandrit, iar din 2000 Dermastyle a adoptat pentru prima data in Romania, tehnologia cu lumina intens pulsata. Totodata, clinica are cea mai importanta cazuistica de tratament in cazul transpiratiei excesive si este prima care a utilizat toxina botulinica in acest scop si care a efectuat interventia chirurgicala de aspirare a glandelor sudoripare.

Dermastyle este singura clinica din tara in care se folosesc echipamente de inalta performanta ca: Fraxel, Accent, Duolith, UVB - banda ingusta, IPL, Nd-Yag, Q-switched, criostat.
Din 2006, la clinica se opereaza cancerele de piele prin metoda Mohs.

Echipa Dermastyle este alcatuita din 10 medici care profeseaza in trei domenii distincte: dermatologie, anatomopatologie, chirurgie plastica si ATI. Acestia, condusi de doamna dr. Mihaela Leventer, lucreaza la cel mai inalt nivel cu ajutorul unei tehnici de varf, participa periodic la cursuri internationale de pregatire si sunt membrii activi ai Societatii Romane de Medicina Estetica si Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala, precum si ai unor prestigioase societati internationale.

Articole recomandate

Ziua Cartii pentru Copii: top carti care dezvolta inteligenta emotionala a copiilor Ziua Cartii pentru Copii: top carti care dezvolta inteligenta emotionala a copiilor
Studiile au aratat ca atunci cand li se citeste zilnic copiilor de 4-5 ani acestia dezvolta abilitati cognitive – precum limbajul, imaginatia, cititul, scrisul, numaratul – mai repede. De asemenea, cei carora li se citeste cel putin o carte pe zi pana la aceasta varsta, ajung sa aiba un
Primele simptome ale sarcinii Primele simptome ale sarcinii
Femeia insarcinata isi poate da seama ca va avea un copil dupa o serie de semne clare, care pot fi confirmate de  testul de sarcina  si apoi de consultul de specialitate.Cand ramai in sarcinata, primul semn si cel mai important este absenta menstruatiei. Atentie, insa! Cand banuiesti ca
Studiu: Ce tip de mama are cea mai proasta influenta asupra copilului. Tu esti asa? Studiu: Ce tip de mama are cea mai proasta influenta asupra copilului. Tu esti asa?
Ce tip de mama are cea mai proasta influenta asupra copilului? Cercetatorii evalueaza de multa vreme rolul pe care parintii il joaca in dezvoltarea copiilor lor. Cercetatori de la Universitatea din Missouri au dat spre informare presei rezultatul studiului lor, anume ca stilul autoritar, sever, de
Infectii respiratorii recurente la copii? Ce poti face Infectii respiratorii recurente la copii? Ce poti face
Copiii au un sistem imunitar imatur pana la varsta de 8-10 ani, iar acest lucru ii face sa fie foarte receptivi la infectii. Incidenta infectiilor respiratorii este foarte ridicata in randul celor mici. Orice parinte este obisnuit cu “scenariul” in care copilul da dintr-o viroza in
Sarcina si coronavirus: sfaturile expertilor Sarcina si coronavirus: sfaturile expertilor
Coronavirusurile sunt o familie numeroasa de virusuri care provoaca boli care variaza de la raceala comuna la boli mai severe. Noul coronavirus care a creat pandemia din prezent este o tulpina noua care a fost descoperita in 2019 si care nu a fost identificata anterior la om. Un nou studiu publicat