Skip to article

Atentie! Telefoanele, tabletele si calculatoarele, un pericol pentru copii!

Atentie! Telefoanele, tabletele si calculatoarele, un pericol pentru copii!
Astazi copiii de cativa anisori sunt familiarizati cu tehnologia si butoneaza interesati orice telefon, tableta, calculator pe care il gasesc in casa.

Mai mult, parintii si bunicii sunt in al noualea cer cand il vad pe odorul lor fascinat de tehnologie si il incurajeaza cumparandu-i inca de la gradinita macar un telefon, daca nu o tableta pe care sa se poata juca.

Legat de aceasta problema, ziarul britanic The Guardian, a publicat un studiu al oamenilor de stiinta din Marea Britanie care ar trebui sa-i ingrijoreze pe parintii din intreaga lume.

Studiile au confirmat faptul ca, desi poate parea o dovada de inteligenta extraordinara, copiii de 3-4 ani care folosesc tableta, computerul sau telefonul de ultima generatie vor fi predispusi la boli metabolice. Copiii fermecati de astfel de gadget-uri au toate sansele sa sufere de depresie infantila si sa aiba incapacitatea de a empatiza sau de a socializa.

Studiul acuza comportamentul multor parinti care, in criza de timp, folosesc gadgeturile de ultima generatie pentru a-i tine pe copii ocupati.

Articole recomandate

Prima scoala pentru copiii cu autism din Romania va fi inaugurata la Cluj Prima scoala pentru copiii cu autism din Romania va fi inaugurata la Cluj
Presedintele Asociatiei Autism Transilvania (AAT), Milena Pruna, a facut marti, intr-o conferinta de presa, declaratia pe care o asteptau cu sufletul la gura mii de parinti ai caror copii sufera de autism."Prima scoala din Romania pentru copiii care sufera de tulburari de autism va fi inaugurata in
Monden: 5 vedete si persoane publice cu copii rebeli Monden: 5 vedete si persoane publice cu copii rebeli
A fi parinte care se confrunta cu rusinea provocata de propriul copil scapat de sub control poate fi tulburator, insa lucrurile iau cu adevarat proportii cand esti parinte celebru de copil rebel, pandit la orice pas de oprobiul public.Din pacate pentru vedete si persoanele publice de pretutindeni,