Skip to article

Jurnal de mamica: Ce vor copiii de la parintii lor

Jurnal de mamica: Ce vor copiii de la parintii lor Ce vor copiii
Anca Serea le are pe toate! Este o femeie frumoasa, are o cariera de succes in televiziune, o relatie frumoasa cu un barbat celebru (se iubeste cu Adi Sana) si trei copii minunati. Ba mai mult, Anca mai asteapta inca un copil (e insarcinata in sapte luni).

Si pentru ca experienta de mamica este una foarte bogata, Anca s-a hotarat sa ne impartaseasca si noua o parte din emotiile, trairile, dar si problemele sale din viata de zi cu zi. "Sper sa putem invata impreuna, sa facem schimb de impresii si astfel sa devenim parinti mai buni pentru copiii nostri."

Ce-si doresc copiii de la parintii lor?

Dupa baia de seara l-am intrebat pe David, baiatul nostru de 11 ani (asta dupa ce la pranz am avut o mica disputa asupra temelor), ce-si doreste el de la mine? Asta si pentru ca mi-a spus ca uneori ii cer prea multe lucruri... lucruri pe care eu le consider normale.

In urma sondajelor asupra miilor de copii, avand diverse varste si provenind din mai multe tari, raspunsul lor a fost unul simplu: lucrurile marunte facute de mama sunt lucrurile cele mai importante si de care isi aduc aminte cel mai usor!

Iubirea neconditionata este ceea ce-si doresc pentru ei insisi, isi doresc niste parinti care sa-i sustina permanent."Sa fiu iubit indiferent de ceea ce fac", "Sa simt o legatura stransa cu parintii mei","sa simt ca parintii mei ma accepta asa cum sunt".

Multe dintre noi, mamicile, simtim uneori ca timpul nu e de partea noastra, avem indoieli asupra deciziilor pe care le luam, nu suntem constante in alegerile facute samd... Consideram ca nu suntem suficient de bune pentru puii nostri, ca nu petrecem timpul necesar cu ei, ii implicam in diverse proiecte, lectii suplimentare care noua ne aduc satisfactii. Copiii vor dragostea, sustinerea, atentia parintilor lor! Mama este cea raspunzatoare inca din primii ani de viata de lucrurile simple si frumoase pe care acestia si le doresc.

Iata lista cu raspunsurile cele mai frecvente, intalnite la copii avand varste cuprinse intre 4 si 12 ani...


Citeste in continuare pe www.voios.ro

Articole recomandate

Vedete insarcinate si abandonate. Cine si-a crescut singura copilul! Vedete insarcinate si abandonate. Cine si-a crescut singura copilul!
Sunt femei celebre si puternice, insa dramele nu le-au ocolit! Cand se pregateau sa traiasca cea mai mare fericire in cuplu, iubitii lor au preferat sa le lase balta!Iata 5 femeie celebre de la noi care si-au crescut singure copiii, dupa ce au fost parasite cand erau insarcinate.Raluca Sandu,
Jurnal de mamica: Cum ii facem pe copii sa indrageasca sportul? Jurnal de mamica: Cum ii facem pe copii sa indrageasca sportul?
Anca Serea le are pe toate! Este o femeie frumoasa, are o cariera de succes in televiziune, o relatie frumoasa cu un barbat celebru (se iubeste cu Adi Sana) si trei copii minunati. Ba mai mult, Anca mai asteapta inca un copil (e insarcinata in sapte luni).Si pentru ca experienta de mamica este una