Skip to article

Targul Educational Bucuresti

Targul Educational Bucuresti
In acest an, in perioada 22-24 octombrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, EXPO 24 in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti si Guvernul Romaniei Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti vor organiza cea de-a 5-a editie a Targului Educational Bucuresti.

Conceput ca o manifestare educational-culturala, evenimentul va reuni sub egida lui doua componente principale: o expozitie de mijloace si materiale didactice si o sesiune de conferinte cu prezentari de produse didactice si concursuri cu premii.

Toate firmele participante la acest eveniment expun materiale didactice noi, atat pentru elevi, cat si pentru parintii acestora.


Materialele didactice sunt de ultima generatie si printre ele se vor gasi si table interactive, softuri educational, oferte pentru profesori, directori, reprezentati ai institutiilor de invatamant de la nivel prescolar si pana la nivel univesitar.

Pentru dotarea corespunzatoare a laboratoarelor, firmele expozante vor prezenta de asemenea si aparatura specializata de laborator, cat si mulaje si harti.

Viitorii elevi sau cei deja prezenti pe bancile scolii vor putea admira mobilier scolar modern, la fel ca si aparatura pentru salile de sport.
Targul Educational BucurestiSi desi scoala de abia a inceput, nu vor lipsi nici ofertele personalizate pentru tabere scolare si vacanta de iarna, deja asteptata cu infrigurare de copii.

Asadar parinti si copii, oferte interesante va asteapta la sala Polivalenta, Bulevardul Tineretului nr. 1, in perioada 22-24 octombrie 2009.

Printre expozanti, se numara si asociatia "Salvati Copiii", Eurodidactica, Editura Corint, Germo Pro (ghiozdane ortopedice), Cedu (programe educationale) si Universitatea Gheorghe Cristea.

Programul de vizitare este urmatorul:

Joi, 22 octombrie: 10:00 - 17:00
Vineri, 23 octombrie: 10:00 - 17:00
Sambata, 24 octombrie: 10:00 - 17:00

Articole recomandate

Cum iti incurajezi copilul sa-si faca mai multi prieteni Cum iti incurajezi copilul sa-si faca mai multi prieteni
Socializarea face parte din dezvoltarea echilibrata a copilului tau, inca de la o varsta frageda. Unii copii isi fac prieteni mai usor, in timp ce pentru altii este mai complicat sa formeze rapid relatii stranse cu ceilalti copii de varsta lor. Rolul parintilor este acela de a incuraja socializarea
Cadouri pentru pasionatii de puzzle-uri Cadouri pentru pasionatii de puzzle-uri
Copiii prefera puzzle-uri cu eroii favoriti. Jocurile de tip puzzle au multiple beneficii, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Ele stimuleaza creierul, testeaza inventivitatea, avand un rol important in dezvoltarea inteligentei. Pe copii, acestea ii invata sa caute singuri cele mai bune
Legea alaptatului in public a fost aprobata. Ce amenzi risca persoanele care discrimineaza mamele Legea alaptatului in public a fost aprobata. Ce amenzi risca persoanele care discrimineaza mamele
Legea alaptatului in public a fost aprobata, joi de Camera Deputaţillor. Orice persoana care va discrimina o mama care alapteaza in public va fi sanctionata.  Proiectul de lege privind alăptarea în spaţiile publice a fost adoptat cu 279 de voturi "pentru"şi o
Cum sa cresti o fiica indrazneata si curajoasa Cum sa cresti o fiica indrazneata si curajoasa
Intr-o societate in care fetele si baietii sunt crescuti diferit de catre parinti, asteptarile si presiunile apar, in mod special, in viata fetelor, inca de la o varsta frageda. Pentru a creste fete cu personalitate puternica si sigure pe ele, parintii trebuie sa realizeze cat este de important sa
Jucariile pentru copii, la granita dintre joaca si pericol. Tu cum alegi jucarii sigure pentru cel mic? Jucariile pentru copii, la granita dintre joaca si pericol. Tu cum alegi jucarii sigure pentru cel mic?
Jucăriile pentru copii reprezintă o industrie imensă. În prag de 1 iunie, vârful vânzărilor în industria de jucării, ne oprim pentru câteva momente pentru a analiza calitatea acestora și nu doar diversitatea. Colorate, în forme creative