Skip to article

Targul Educational Bucuresti

Targul Educational Bucuresti
In acest an, in perioada 22-24 octombrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, EXPO 24 in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti si Guvernul Romaniei Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti vor organiza cea de-a 5-a editie a Targului Educational Bucuresti.

Conceput ca o manifestare educational-culturala, evenimentul va reuni sub egida lui doua componente principale: o expozitie de mijloace si materiale didactice si o sesiune de conferinte cu prezentari de produse didactice si concursuri cu premii.

Toate firmele participante la acest eveniment expun materiale didactice noi, atat pentru elevi, cat si pentru parintii acestora.


Materialele didactice sunt de ultima generatie si printre ele se vor gasi si table interactive, softuri educational, oferte pentru profesori, directori, reprezentati ai institutiilor de invatamant de la nivel prescolar si pana la nivel univesitar.

Pentru dotarea corespunzatoare a laboratoarelor, firmele expozante vor prezenta de asemenea si aparatura specializata de laborator, cat si mulaje si harti.

Viitorii elevi sau cei deja prezenti pe bancile scolii vor putea admira mobilier scolar modern, la fel ca si aparatura pentru salile de sport.
Targul Educational BucurestiSi desi scoala de abia a inceput, nu vor lipsi nici ofertele personalizate pentru tabere scolare si vacanta de iarna, deja asteptata cu infrigurare de copii.

Asadar parinti si copii, oferte interesante va asteapta la sala Polivalenta, Bulevardul Tineretului nr. 1, in perioada 22-24 octombrie 2009.

Printre expozanti, se numara si asociatia "Salvati Copiii", Eurodidactica, Editura Corint, Germo Pro (ghiozdane ortopedice), Cedu (programe educationale) si Universitatea Gheorghe Cristea.

Programul de vizitare este urmatorul:

Joi, 22 octombrie: 10:00 - 17:00
Vineri, 23 octombrie: 10:00 - 17:00
Sambata, 24 octombrie: 10:00 - 17:00

Articole recomandate

Cele mai utile si frumoase cadouri pentru bebelusi. Parintii vor fi incantati! Cele mai utile si frumoase cadouri pentru bebelusi. Parintii vor fi incantati!
Cadourile pentru bebelusi pot fi foarte dificil de ales, iar atunci cand trebuie sa marchezi un moment special precum prima aniversare sau un botez te poti trezi intr-un adevarat impas. Care este cel mai potrivit cadou pentru un bebelus? Cu siguranta multe dintre noi ne-am pus aceasta intrebare cel
5 cele mai frecvente intrebari despre sarcina 5 cele mai frecvente intrebari despre sarcina
Gravidele intreaba: Perioada sarcinii - mai ales daca e vorba despre primul bebe - este una plina de emotii, dar si de temeri, nelamuriri, dileme si intrebari. Iata care sunt cele mai frecvente intrebari pe care gravidele le adreseaza online. Cum pot sa aflu cand o sa nasc? Numarul de saptamani de
Ofera copilului ingrijirea specifica tipului sau de piele cu Mustela Ofera copilului ingrijirea specifica tipului sau de piele cu Mustela
Una dintre cele mai gresite conceptii in ceea ce ii priveste pe bebelusi este aceea ca pielea lor este asemanatoare, cu particularitati si nevoi similare. Insa, este important de retinut faptul ca nu toti bebelusii au acelasi tip de piele, ceea ce inseamna ca nevoile lor sunt diferite. In acest
Educatia pariorilor-pas cu pas Educatia pariorilor-pas cu pas
Trăim într-o lume în care pasiunea sportului se împletește tot mai mult cu cea a pariurilor sportive. Tot mai mulți oameni, femei și bărbați deopotrivă, vor să simtă mai multă adrenalină urmărind în direct o
Cand este momentul sa duci copilul la psihoterapie Cand este momentul sa duci copilul la psihoterapie
Copilul tau spune mereu NU, este morocanos, nu doarme, refuza sa se joace cu altcineva decat cu tine, nu reuseste sa se adapteze la gradinita, are nevoie de sprijin si suport constant din partea unui adult desi nu mai este bebelus? Sunt cateva dintre problemele care ii duc pe unii parinti la