Skip to article

Apa - o alegere importanta

Apa - o alegere importanta
Apa este principala sursa de hidratare eficienta a organismului care potoleste fiziologic setea, asigurandu-i totodata si un aport semnificativ de minerale. Nici un alt aliment lichid - bauturi industriale, lapte etc. - nu poate inlocui apa pe termen lung fara sa produca tulburari metabolice sau afectarea sanatatii.

Fiecare celula, tesut, organ are nevoie de apa a pentru a functiona corect. Cu ajutorul ei, toxinele si reziduurile din corp sunt eliminate, digestia este net favorizata, iar pielea isi pastreaza aspectul tanar.

Specialistii recomanda un consum mediu de apa de pana la 2 l pe zi, insa trebuie stiut ca acest consum depinde foarte mult si de cativa factori: nivelul de activitate fizica, anumite boli, expunerea la temperaturi ridicate.

De asemenea, copiii au o nevoie mai mare de apa fata de adulti, deoarece aparatul lor renal nu e matur, deci eliminarea apei este mai rapida. In cazul lor, alegerea apei trebuie facuta cu o mai mare atentie deoarece sistemul lor imunitar nu este complet dezvoltat.

In alimentatia bebelusilor este recomandata folosirea unei ape minerale naturale plate, ambalata ultra igienic, care exclude riscul de contaminare cu paraziti, virusuri sau alte microorganisme daunatoare.

In sprijinul unui aport de apa calitativ si sigur, Rio Bucovina, unul dintre cei mai mari producatori de apa imbuteliata din Romania ofera consumatorilor apa Bucovina - Bag-in-box 5 l, singura apa minerala naturala plata din Romania in ambalaj ultra igienic produs in mediu steril prin tehnologia Smurfitt Kappa, lider mondial.

Ambalajul este special conceput pentru a pastra prospetimea apei minerale naturale plate Bucovina timp indelungat, in conditii de maxima igiena, fara a exista pericolul contaminarii prin patrunderea aerului in interior dupa deschiderea ambalajului.

Sigura din punct de vedere al sursei de apa si a modalitatii de ambalare, apa minerala naturala plata Bucovina prezinta o mineralizare echilibrata, un pH de 7.05, optim consumului permanent si un continut foarte scazut de fluoruri (<0.03 mg/l), nitrati (4.71 mg/l) si nitriti (<0.01 mg/l), cu mult sub valorile maxime admise, in concordanta cu legislatia in vigoare, precum si o cantitate foarte mica de minerale dizolvate (reziduu sec la 180 grade C de 74 mg/l- cel mai mic dintre toate apele din Romania).

Datorita compozitiei echilibrate si stabile, Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Alfred Rusescu" certifica si recomanda apa minerala naturala plata Bucovina pentru a fi folosita in alimentatia bebelusilor si pentru reconstituirea laptelui, in conformitate cu prevederile ordinului nr. 978/2006 publicat in MO nr. 707/2006 si a HG nr. 1020/2005.

Apa minerala naturala plata Bucovina Bag-in-Box reprezinta alegerea ideala pentru dezvoltarea armonioasa a bebelusului tau si este disponibila in reteaua de farmacii Sensiblu.

Articole recomandate

Educatia pariorilor-pas cu pas Educatia pariorilor-pas cu pas
Trăim într-o lume în care pasiunea sportului se împletește tot mai mult cu cea a pariurilor sportive. Tot mai mulți oameni, femei și bărbați deopotrivă, vor să simtă mai multă adrenalină urmărind în direct o
Cand este momentul sa duci copilul la psihoterapie Cand este momentul sa duci copilul la psihoterapie
Copilul tau spune mereu NU, este morocanos, nu doarme, refuza sa se joace cu altcineva decat cu tine, nu reuseste sa se adapteze la gradinita, are nevoie de sprijin si suport constant din partea unui adult desi nu mai este bebelus? Sunt cateva dintre problemele care ii duc pe unii parinti la
Insolatia in sarcina: simptome si primele masuri Insolatia in sarcina: simptome si primele masuri
Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care un medic specialist obstetrician le primeste in perioada verii din partea pacientelor insarcinate este: pot merge la mare sau la piscina fara a pune in pericol fatul? Raspunsul este da, insa, spre deosebire de o perioada obisnuita, o gravida trebuie
Ce sa-i inveti pe copii in aceasta vara Ce sa-i inveti pe copii in aceasta vara
Timpul pe care copiii tai il vor petrece acasa in vacanta trebuie sa fie folosit in scopuri constructive. Acestia trebuie sa invete mereu, sa descopere lucruri noi si sa nu se plictiseasca nici atunci cand stau acasa cu familia. Nu incerca sa te concentrezi doar pe teorie sau teme, ci scoate-i pe
Cinci lucruri pe care trebuie sa le stii daca urmeaza sa devii mama Cinci lucruri pe care trebuie sa le stii daca urmeaza sa devii mama
A deveni mama este un punct esential in viata oricarei femei. Primele momente impreuna cu copilul iti vor ramane impregnate in memorie pentru intreaga viata. Dar, ai in vedere ca in viata unei mame apar schimbari importante si de multe ori ele pot fi coplesitoare. Adesea, te vei indoi de