Iata cum iti pot dezvalui sanii care va fi sexul copilului tau

Iata cum iti pot dezvalui sanii care va fi sexul copilului tau
  calendar_month        
Fiecare societate are la baza numeroase mituri, insa probabil cea mai mare atentie este indreptata asupra posibilitatii de a afla care va fi sexul viitorului copil.

Desigur, poate cel mai cunoscut indiciu este forma burtii femeii insarcinate, daca este umflata in partea de sus, bebelusul va fi baiat, iar daca este umflat in partea de jos, bebelusul va fi fetita.

Jena Pincott, un jurnalist specializat in stiinta, desfiinteaza acest mit.

Jena Pincott a afirmat ca lumea se uita in directia gresita si ca de fapt sanii unei femei dezvaluie sexul viitorului copil.

Jena Pincott, autoarea cartii `Do Chocolate Lovers Have Sweeter Babies?`, sustine ca mamele care poarta in pantece o fetita vor avea sanii mult mai mari decat mamele care poarta in pantece un baietel.

Sanii unei femei care urmeaza sa nasca o fetita cresc cu aproximativ 8 cm, comparativ cu sanii unei femei care urmeaza sa nasca un baietel, care cresc cu aproximativ 6,3 cm. Explicatia este foarte simpla, aceasta diferenta se datoreaza cantitatii de testosteron create de fetusul de sex masculin, care impiedica dezvoltarea sanilor viitoarei mamici.

Desigur, cea mai eficienta metoda de a afla sexul viitorului copil ramane amniocenteza, cu o rata a preciziei de 100%, insa prezinta un risc secundar de pierdere a sarcinii. Folosirea ultrasunetelor este, de asemenea, o metoda eficienta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

poti spune
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right