Skip to article

Invata semnele ovulatiei

Invata semnele ovulatiei Semnele ovulatiei
Cand folosesti o metoda naturala de planning familial, va trebui sa fii atenta la semnele transmise de corpul tau in perioada ovulatiei.

Corpul tau sufera modificari specifice pe masura ce se apropie mai mult de perioada de ovulatie si se schimba din nou cand ovulatia trece.

Odata ce ai invatat semnele ovulatiei, vei putea sa-ti creezi propriul grafic de fertilitate pentru a putea sti care sunt perioadele fertile si care nu.

Ovulatia este punctul central din ciclul tau de fertilitate. Corpul se schimba suficient de mult in aceasta perioada, devenind destul de usor de observat momentul cand te apropii de perioada propice pentru procreare.

Poti prevedea ovulatia?

Da! Invata sa citesti semnele ovulatiei in corpul tau, astfel vei fi capabila sa identifici ziua in care este cel mai probabil sa aiba loc ovulatia.

Citeste in continuare pe copilul.ro!

Articole recomandate

Junk food-ul, un pericol pentru fertilitatea barbatilor! Junk food-ul, un pericol pentru fertilitatea barbatilor!
Alimentatia bogata in grasimi saturate poate afecta calitatea spermei!Asadar, doamnelor, tineti-va barbatii departe de alimentele de tip fast - food!Cercetatorii au descoperit ca barbatii care consuma in mod frecvent pizza, cartofi prajiti sau hamburgeri prezinta un risc marit de infertilitate.
Trucuri Feng Shui pentru fertilitate Trucuri Feng Shui pentru fertilitate
Atunci cand toate metodele par sa iti fie potrivnice pentru conceperea bebelusului mult visat, nu ezita sa apelezi si la arta Feng Shui . Iata cateva trucuri folosite din vremuri stravechi in casele asiaticilor, pentru a atrage norocul asupra celor care doreau sa faca un bebe si care iti pot spori
6 mituri despre fertilitate care te impiedica sa concepi 6 mituri despre fertilitate care te impiedica sa concepi
Dorinta ta de a concepe un bebe ar putea fi spulebrata de cateva mituri frecvente, care desi au intentii bune si vor sa ajute, in realitate nu fac decat sa iti ingreuneze efortul de a ramane insarcinata .Iata cele mai vehiculate mituri legate de ovulatie, de momentul potrivit in care sa faci sex
Tratamentul balnear in infertilitatea feminina Tratamentul balnear in infertilitatea feminina
Infertilitatea e o realitate a zilelor noastre, cand tot mai multe cupluri experimenteaza imposibilitatea obtinerii unei sarcini. De obicei, dupa 1 an de incercare de procreere in conditii normale si fara folosirea metodelor anticonceptionale se poate vorbi de infertilitate, primara sau secundara,