In clubul Minimax poti castiga premii fabuloase in fiecare luna

In clubul Minimax poti castiga premii fabuloase in fiecare luna
  calendar_month   update 13 Dec 2019, ora: 17:10      
Televiziunea preferata a copiilor, Minimax, a creat pentru copii si parinti un club de fani unde micutii au parte de continut exclusiv si pot castiga, in fiecare luna, premii fabuloase. In luna decembrie, premiul cel mare este o consola Xbox One, care le va face vacanta mai distractiva copiilor!

Mai mult, in clubul Minimax, in fiecare luna se pot castiga alte premii la fel de dorite de cei mici.

Inscrierile continua, iar premiile sunt pe masura dorintelor celor mici!

In clubul Minimax fanii au acces la continut exclusiv, de la episoade din desenele preferate, la carticele de activitati cu jocuri care le vor dezvolta gandirea analitica, logica si simtul de observatie.O singura inscriere in club este suficienta pentru a participa la extragerea lunara pentru premiile puse in joc, insa numai un parinte sau un tutore trebuie sa faca inscrierea in club. Hai si tu in clubul Minimax, unde te asteapta distractie si cele mai tari premii.

Inscrierile se fac aici: https://amcn-ro.com/minimax-2019/?origen=SMPaid-CO

Despre Minimax:
Minimax este primul canal educativ pentru copii din Romania, care promoveaza un continut non-violent si initiaza proiecte care vin in sprijinul dezvoltarii copiilor. Postul se adreseaza unui target de varsta cuprins intre 2 si 12 ani. Minimax promoveaza o politica de programe diferita de celelalte posturi specializate, bazandu-se pe desene pacifiste, care au si o componenta educationala puternica.
Recomandari