Skip to article

Cati bani au castigat la nunta Bianca Dragusanu si Victor Slav

Cati bani au castigat la nunta Bianca Dragusanu si Victor Slav
Cel mai asteptat eveniment monden din aceasta toamna s-a incheiat cu bine.

Dupa ce au tras linie, Bianca Dragusanu si Victor Slav au constatat ca nu au iesit in pierdere dupa nunta grandioasa, dar nici foarte multi bani nu au castigat, sau cel putin nu atat de multi cat probabil si-ar fi dorit.

Dupa o petrecere plina de lux si opulenta de la care nu a lipsit nimic, iar invitatii au fost serviti cu tot felul de delicatese, Bianca si Victor au reusit sa ramana cu suma frumusica.

Libertatea scrie ca, dupa ce au adunat tot darul si au scazut cheltuielile pe care le-au avut pentru acest mare eveniment din viata lor si care s-au ridicat undeva in jurul sumei de 10.000 de euro Bianca si Victor au ramas cu 50.000 de euro.

Cei aproximativ 200 de invitati le-au oferit in medie 300 de euro, insa ceva mai darnici au fost nasii si rudele extrem de apropiate.

Bianca si Victor au primit pe langa bani si o multime de cadouri asa cum se obisnuieste la orice nunta, valoroase insa si acestea: icoane, tablouri, decoratiuni din argint sau suflate in aur.

Cu toate ca nunta a fost minutios pregatita, evenimentul nu i-a uscat de bani pe cei doi miri.

Asta si pentru ca foarte multe lucruri le-au primit 'cadou' sau au primit reduceri, pentru ca toti cei la care au apelat pentru organizarea petrecerii, au beneficiat la randul lor de multa expunere si publicitate din partea familiei Slav.

De exemplu, patronul complexului unde a avut loc nunta nu a lipsit din presa in ultimele zile dand explicatii despre cum se pregateste sa gazduiasca o asa petrecere de pomina.

Nici pe rochia de mireasa, Bianca nu pare sa fi dat bani, daca e sa ne luam dupa cum umbla vorba prin targ, dar si dupa cum se procedeaza de obicei cand e voba de designeri si persoane publice.

Articole recomandate

Bianca Dragusanu, panica inainte de nunta! Vezi ce probleme are si cum o desfiinteaza preotii! Bianca Dragusanu, panica inainte de nunta! Vezi ce probleme are si cum o desfiinteaza preotii!
Bianca Dragusanu si Victor Slav mai au doar patru zile pana la nunta, insa au inceput sa aiba probleme, pe ultima suta de metri. Bianca si-a dorit ca toate detaliile nuntii sale sa fie perfecte, de la rochie si flori, pana la local si cununia religioasa. Avand in vedere ca si alte nunti au putut sa
Bianca Dragusanu, vestea care ii da peste cap toate planurile de nunta! Bianca Dragusanu, vestea care ii da peste cap toate planurile de nunta!
Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au trezit cu toate planurile date peste cap, cu doar cateva zile inainte de nunta! Patriarhia i-a respins cererea de a muta slujba religioasa la restaurant, si va trebui sa se cunune in biserica, asa cum prevad canoanele bisericesti.Bianca si Victor la biserica, in
Bianca Dragusanu, scandal monstru in Ambasada Americii! Vezi ce a scos-o din minti! Bianca Dragusanu, scandal monstru in Ambasada Americii! Vezi ce a scos-o din minti!
Bianca Dragusanu si-a dorit, in urma cu cativa ani, sa mearga in vizita in America. Cand insa i-a fost respinsa viza, in urma interviului dat la Ambasada Americii, Bianca si-a iesit din minti si a facut un scandal monstru. Firea vulcanica a Biancai Dragusanu nu mai este un secret pentru nimeni.
Bianca Dragusanu nu vrea nunta la biserica, ci la restaurant! Afla motivul incredibil! Bianca Dragusanu nu vrea nunta la biserica, ci la restaurant! Afla motivul incredibil!
Bianca Dragusanu si Victor Slav vor face nunta la sfarsitul acestei saptamani, insa cei doi vor ca preotul sa oficieze cununia religioasa la restaurant, nu intr-o biserica, asa cum cere datina. Vestea ca cei doi vor incalca datina a starnit spiritele, si intreaga presa vorbeste numai despre asta.
Bianca Dragusanu, in depresie inainte de nunta! Vezi prin ce momente cumplite trece! Bianca Dragusanu, in depresie inainte de nunta! Vezi prin ce momente cumplite trece!
Bianca Dragusanu si Victor Slav se vor casatori peste numai cateva zile. Pregatirile au intrat pe ultima suta de metri, insa roscata este in depresie dupa ce tot mai multi invitati de seama au anuntat ca nu o pot onora cu prezenta. Bianca Dragsusanu nu este omul care sa se multumeasca cu jumatati
Pentru cati bani si-a vandut Bianca Dragusanu nunta Pentru cati bani si-a vandut Bianca Dragusanu nunta
Bianca Dragusanu si Victor Slav se casatoresc la sfarsitul acestei saptamani, pe 29 septembrie. Chiar daca acum cei doi miri sunt in euforia pregatirilor, se pare ca zbuciumul in sufletul Biancai a inceput inca din aceasta primavara, cand a umbat din usa in usa pe la toate televiziunile pentru a