Liviu Dragnea, acuzatii dure dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Atac dur la adresa fostilor colegi de partid

Liviu Dragnea, acuzatii dure dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Atac dur la adresa fostilor colegi de partid
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
15 Iul 2021, 19:30
  update
Actualizat
15 Iul 2021, ora: 19:30
     
Liviu Dragnea, fostul lider al partidului PSD, a fost eliberat astazi din inchisoare. Dupa doi ani si doua luni de detentie, politicianul a marturisit ca a fost victima unor abuzuri si umilinte de neimaginat. Acesta a declarat ca se considera detinut politic si a intrat la inchisoare nevinovat. 

”A fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă. Cea mai mare partea a populaţiei a înţeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat .Eu când am plecat, România era o ţară prosperă, cu venituri mari pe care le aveau românii, o ţară în care exista speranţă, exista viitor. Din păcate, astăzi, este o dictatură feroce, este afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii. PSD a devenit un partid de operetă, condus de oameni laşi. Toţi sunt laşi. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni”, a afirmat el.

Liviu Dragnea i-a atacat dur si pe fostii sai colegi de partid. 

”Praf. Un partid fără personalitate”. În opinia sa, dosarul său este o ruşine.”Dar DNA ce a înţeles? Să îi ancheteze pe cei care jefuiesc ţara. Discutăm de un jaf generalizat. Asta trebuie să facă DNA”, consideră Dragnea.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
insomnie
  • person

    "(braveheart)"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere