Stil de politician: Ramona Manescu, noul ministru al Transporturilor (Galerie foto)

Stil de politician: Ramona Manescu, noul ministru al Transporturilor (Galerie foto)
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
26 Aug 2013, 15:52
    photo_cameraRamona Manescu, ministru transporturilor. Stil de politician    
Ramona Manescu a fost numita astazi in functia de ministru al Transporturilor, devenind astfel una dintre cele mai importante figuri feminine din politica romaneasca.

Ramona Manescu face parte acum din executivul condus de Victor Ponta, fiind numita in fruntea unuia dintre cele mai grele ministere din Guvern.

Ramona Manescu s-a nascut pe 6 decembrie 1972 la Consntanta si este de profesie jurist.

Activitatea sa politica insa a inceput in 1990 cand a devenit membra a Partidului National Liberal, iar in perioada 1996-1997 a fost Presedinte al Organizatiei Tineretului National Liberal Sector 6.

Din 2007 insa Ramona Manescu este europarlamentar PNL si isi imparte viata intre Bruxelles si Bucuresti. Ramona Manescu este casatorita cu Rares Manescu primarul sectorului 6 si au impreuna doi baieti.

De astazi insa Ramona Manescu ocupa functia de ministru si va fi in mod cert, in atentia presei mult mai mult decat a fost pana acum desi a avut inititive in Parlamentul European si s-a implicat in foarte multe proiecte si pana acum.

Pentru ca de problemele ce tin de politica si decizii se ocupa altii, noi am aruncat o privire asupra stilului vestimentar pentru care opteaza Ramona Manescu, asa cum am facut si in alte ocazii cand am vorbit de femeile din politica romaneasca, mai ales ca Ramona Manescu a fost recunoscuta si pana acum ca o femeie stilata primind si o distintie in 2011 pentru 'cel mai fashion politician', premiu ce i-a fost inmanat chiar de primarul Radu Mazare.
96604.jpg
Ramona Manescu marturisea in urma cu ceva timp intr-un interviu pentru revista The One, ca prefera stilul clasic, dar cu putin sic.
96610.jpg
96602.jpg
96608.jpg
96615.jpg
Iar acest lucru il putem observa in aparitiile sale de la intalnirile oficiale sau din Parlament. La un deux pieces clasic doamna ministru asorteaza aproape de fiecare data accesorii, bijuterii sau esarfe.
96614.jpg
96603.jpg
96613.jpg
96606.jpg
In functie de ocazie insa, doamna Manescu adopta si tinute mai elegante, de seara sau de ce nu chiar tinute sport, pentru ca este genul de om politic caruia ii place sa se implice in proiecte cat mai diverse, asa ca nu a fost surprinzator pentru nimeni cand Ramona Manescu a participat la un eveniment sportiv...pe bicicleta.
96607.jpg
96605.jpg
96612.jpg
Ca oricarei femei si Ramonei Manescu ii plac hainele si are designeri preferati. In acelasi interviu aceasta spunea ca dintre marii creatorii ii plac Roberto Cavalli si Gucci, insa e atenta sa poarte tinutele lor doar daca conjunctura ii permite acest lucru.
Stilul Ramonei Manescu a evoluat insa odata cu cariera politica. Nu putem sa nu observam ca actualul ministru de la Transporturi a facut de-a lungul timpului schimbari de look, de la nuanta parului pana la stilul vestimentar.
96611.jpg
65753.jpg
96609.jpg
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
COPILARIA...
  • person

    "traiesc ... visand la o viata mai buna!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere