Adriana Bahmuteanu s-a despartit de iubit de dragul lui Prigoana: 'Sper sa se tina de promisiune'

Adriana Bahmuteanu s-a despartit de iubit de dragul lui Prigoana: 'Sper sa se tina de promisiune'
  calendar_month        
Viata amoroasa a Adrianei Bahmuteanu este una deloc plictisitoare. Doar ca mai nou nu il mai implica doar pe Silviu Prigoana, cel de care s-a despartit si s-a impacat de atatea ori ca nu le mai tine nimeni socoteala, ci si pe Mihai, ce a avut nenorocul sa intre in circul Bahmu-Prigoana.

Adriana Bahmuteanu e optimista desi trece printr-o perioada foarte agitata in viata ei. Dupa despartirea de Silviu Prigoana a urmat relatia cu Mihai, alaturi de care spunea ca e foarte fericita, si acum l-a parsit si pe acesta pentru a se impaca din nou cu fostul sot.

Problema e in capul meu, iar inima nu vorbeste, e doar un organ. Am vorbit cu Prigoana despre copiii nostri care, cand sunt cu tati, plang dupa mami si invers... Sper sa se tina de promisiune. Se fac deja pariuri despre impacarea noastra, a declarat Adriana Bahmuteanu pentru Antena 1

Intr-un fel ma asteptam sa faca asta. Nu e suficient sa imi spuna ca sunt iubita. Nu mai cred ca tot ce zboara se mananca. Nici nu mai stiu cat de bine il cunosc pe fostul meu sot. Cu siguranta ca gestul lui are legatura cu iubitul meu. Oricum eu nu ma asteptam sa imi gasesc pe cineva atat de repede. Eu vreau sa vad fapte la el. Vom trai si vom vedea ce se mai intampla intre noi, a mai spus vedeta.

Cat despre Mihai, acesta a fost surprins aseara de paparazzi cand pleca din casa Adrianei si a confirmat si el despartirea de vedeta de televiziune:

Am dat eu cu piciorul la mai multe chestii si nu am regretat!, a fost reactia lui Mihai in fata reporterilor Acasa TV.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

usor si greu
  • person

    "merita dupa o despartire sa mai plangem dupa el?"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right