Adriana Bahmuteanu se teme de Prigoana. Vezi adevaratul motiv pentru care nu poate divorta de el!

Adriana Bahmuteanu se teme de Prigoana. Vezi adevaratul motiv pentru care nu poate divorta de el!
  calendar_month     photo_cameraAdriana Bahmuteanu se teme de Prigoana. Vezi adevaratul motiv pentru care nu poate divorta de el!     person Adriana Bahmuteanu
Adriana Bahmuteanu nu poate intenta divort de Prigoana, desi isi fac unul altuia zile amare. Vedeta se teme ca va fi aruncata afara din casa si ca va ramane fara copii.

Razboiul dintre Bahmu si Prigoana pare unul fara sfarsit, cu toate astea, nici unul nu a trecut cu adevarat la fapte si nu a bagat divort. Legal, cei doi sunt casatoriti, pentru ca in 2012, la ultima seprarare, actiunea in instanta nu a mai mers pana la capat, iar cei doi au ramas in continuare sot si sotie.

Silviu Prigoana o tot ameninta pe Adriana cu divortul, insa acest lucru nu s-a intamplat pana in acest moment. De cealalta parte, Bahmu se gandeste in fiecare zi sa mearga la avocat si sa intenteze oficial divortul, insa nici ea nu a trecut la fapte. Motivul? Bahmu se teme ca va ramane pe drumuri.

"Adriana si-ar dori ca acest cosmar sa se termine cat mai repede. Ea si-ar dori ca Silviu sa fie ca inainte, insa isi da seama pe zi ce trece ca acest lucru este imposibil. In fiecare dimineata, ea se trezeste cu gandul ca va merge la avocat, sa-i spuna sa bage divortul, insa ii este aproape imposibil. Se teme ca daca va face acest lucru, Silviu o va da pur si simplu afara din casa. Daca ea ar face primul pas, lui Prigoana i-ar fi foarte usor sa pretinda ca sotia lui nu mai doreste domiciuliu comun cu el si ar putea s-o dea afara iar el sa ramana cu copilul", a povestit o apropiata a Adrianei Bahmuteanu potrivit WOWbiz.ro.

Un scenariu asemanator a avut loc in septembrie 2012, cand Prigoana a fost cel care a bagat primul divort, iar in secunda doi, Adriana a parasit casa cu cei doi copii. Atunci, femeia a fost cea care a reclamat faptul ca omul de afaceri nu i-a mai dorit nici pe ea nici pe cei mici in viata lui.
Recomandari