Alex Velea a rabufnit in timpul unui concert. Cantaretul si-a injurat fanii insistenti!

Alex Velea a rabufnit in timpul unui concert. Cantaretul si-a injurat fanii insistenti!
  calendar_month   update 17 Iul 2013, ora: 10:08   photo_cameraAlex Velea si-a injurat fanii     person Alex Velea
Alex Velea traverseaza o perioada agitata. Vacarmul ultimelor saptamani, presupusa relatie cu Antonia si iminentul divort de sotia sa Ana au lasat amprente asupra lui Velea.

Chiar daca nu a lasat ca toata aceasta agitatie sa ii afecteze cariera, cantaretul a rabufnit in cele din urma cand se afla pe scena, in timpul unui concert.

Concertele si evenimentele la care e solicitat sa cante si nebunia din viata personala l-au cam obosit pe Alex Velea, iar asta a dus la un incident neplacut chiar in timpul unui concert.

Alex era pe scena, impreuna Speak One, cel cu care apare in toate show-urile.

La un moment dat un fan din multime a ajuns langa ei si cerea insistent ca Speak sa isi dea jos ochelarii. Dupa ce a intervenit cel care se ocupa ca cei doi artisti sa isi sustina in siguranta concertele, barbatul insistent a fost dat jos de pe scena, insa un alt spectator a iscat un scandal pentru ca a inceput sa arunce din multime vorbe urate si injuraturi la adresa lui Alex.

Idila dintre Antonia si Alex Velea: strategie de imagine cu urmari nebanuite? Cantareata, jignita si blestemata de fani!

Acesta a fost punctul in care Velea a rabufnit si a amenintat multimea ca opreste concertul: Din cauza lor nu mai cantam, va multumim pentru aceasta seara, a spus nervos cantaretul, moment in care cei care venisera sa isi vada artistii preferati pe scena au inceput sa huiduie dezamagiti de decizia idolului lor.

In acel moment, Alex s-a razgandit si a cerut ajutorul celor care chiar isi doreau sa il asculte, pentru a-i taxa pe cei doi care au intrerupt concertul: Atunci huiduiti-i putin, da-i in ..... lor de sclavi. Fanii s-au conformat si in scurta vreme concertul a continuat.
Alte articole despre
Recomandari