Andra a iscat un scandal de proportii, fara voia ei! Vezi ce a infuriat-o pe Lora!

Andra a iscat un scandal de proportii, fara voia ei! Vezi ce a infuriat-o pe Lora!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
20 Aug 2013, 13:12
    photo_cameraAndra si Lora     person Lora Petrescu
Andra si Lora au fost prezente weekendul trecut in Campia Turzii, la "Zilele Municipiului". Desi ambele au avut prestatii foarte bune pe scena, Lora a fost desfiintata de ziaristii locali, in timp ce pe Andra, care este originara din zona, au ridicat-o in slavi. Deranjata, Lora le-a trimis un mesaj jurnalistilor din localitate.

Lora le-a reprosat acestora ca sunt partinitori cu artistii din zona lor (Andra fiind originara din Campia Turzii), si le-a sugerat sa arate mai multa intelegere pentru ceilalti cantareti care au onorat invitatia la "Zilele Municipiului". Lora a mentionat ca ea a facut un efort pentru a ajunge la concert, avand in vedere ca se afla inca in perioada de recuperare dupa operatia suferita.

Lora a iesit din operatie. Iata cum se simte!

"Lora nu a avut un show care sa-i determine pe spectatori sa umple spatiul din fata scenei, iar interpretarea lui Mihai Budeanu (ex-3SE) era mai degraba adecvata pentru un spectacol in club, nicidecum pentru un show in aer liber, de Zilele Municipiului.Astfel, prima seara de spectacole a fost salvata de interpretarea Andrei, care pe langa calitatea vocii sale, a avut si un show scenic la inaltime, reusind sa capteze atentia publicului", asa suna o parte din articolul scris de jurnalistii de la turdanews.net.

Jignita de aceste remarci, Lora i-a acuzat de subiectivism pe cei ce au scris articolul, amintindu-le ca ea a petrecut 3 ore dupa concert semnand autografe si facand fotografii cu fanii, care nu au fost deloc dezamagiti de prestatia ei.

"Dragii mei, lumea era oprita de gardurile de protectie pentru a nu ajunge in fata scenei. Hotarasc doar cei cu sunetul daca la un artist scot gardul sau nu. Va rog nu jigniti aiurea mai ales ca am stat 3 ore la poze si autografe (n.r. practic, cand Andra s-a dat jos de pe scena, Lora inca mai dadea autografe, conform precizarilor sale!). Inteleg ca Andra este de-a voastra dar nu jigniti artistii care au acceptat invitatia. Mai ales ca nu aveam voie sa fiu pe scena si am facut eforturi pentru a onora invitatia. Acum o sa am un gust amar in ciuda zecilor de mesaje de felicitare primite pe pagina mea. Sa fiti sanatosi!", a fost reactia vehementa a Lorei.

Imediat dupa aparitia articolului, au venit si comentarii din partea spectatorilor, care sustineau varianta Lorei, contrazicandu-i pe ziaristi.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
ghmn
  • person

    ""ua￯oare sunt viea￯ile unora...""

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere