Angelina Jolie si Brad Pitt vor avea 8 elefanti la nunta! Uite a cui a fost ideea!

Angelina Jolie si Brad Pitt vor avea 8 elefanti la nunta! Uite a cui a fost ideea!
  calendar_month        
Mai este putin pana la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt si pregatirile se fac in ritm alert. Se pare totusi ca dorintele celor doi au cam luat-o razna din moment ce se zvoneste ca la nunta vor avea opt elefanti si mai multi ponei.

Lucille Michel, cea care organizeaza nunta celor doi, sustine ca animalele vor intampina invitatii inainte de ceremonia propriu-zisa care va avea loc intr-o micuta capela de pe proprietatea lor din Sudul Frantei, Chateau Miraval.

Invitatii vor trece pe langa fantanile arteziene si ponei in drumul lor catre capela.

Pe langa ponei, copiii Angelinei si ai lui Brad Pitt si-au dorit sa aiba si opt elefanti, cate unul pentru fiecare membru al faimoasei familii.

Elefantii ii vor intampina pe invitati chiar in momentul in care acestia vor sosi pe proprietate. Brad spera ca asta ii va face sa zambeasca. Elefantii au fost ideea copiilor. a declarat Lucille Michel pentru revista Grazia.

Cei doi vor sa se casatoreasca chiar inainte de apus, atunci cand micuta capela se va umple cu lumina blanda si rosiatica a soarelui. Pajistea va fi de un verde crud, pentru asta am pus aspersoare. Brad vrea ca invitatii sa ramana muti de uimire de indata de vor intra pe proprietate.

Brad a fost aici (n.r. in Franta) acum doua saptamani si a dat indicatii precise celor opt gradinari. A cheltuit circa 30 000 euro pe flori care vor fi plantate cu ocazia nuntii pentru ca Angelina si Brad refuza ideea de floare taiata. In plus, florile plantate cu ocazia nuntii lor le vor aminti stranepotilor de nunta cuplului. a mai adaugat Lucille Michel.

Angelina Jolie si Brad Pitt au anuntat oficial logodna in aprilie 2012. Cei doi sunt impreuna de 7 ani si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici - Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

BUSINESS PLAN
  • person

    "a￯￯money is like a sixth sense - and you can't make use of the other five without ita￯￯"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right