Antonia face dezvaluiri despre seicul Mohammed Habtoor: 'L-am cunoscut. O sa vedem ce va fi'

Antonia face dezvaluiri despre seicul Mohammed Habtoor: 'L-am cunoscut. O sa vedem ce va fi'
  calendar_month        
Saptamana trecuta zierele vuiau cu stirea ca seicul Mohammed Habtoor este innebunit dupa Antonia si o asteapta in Dubai. Acum Antonia vorbeste despre cel caruia i-a cazut cu tronc.

Mohammed al Habtoor este fiul unuia dintre cei mai puternici si avuti seici din Dubai si se pare ca a pus ochii pe Antonia. Acesta a postat pe pagina personala de Facebook videoclipul piesei Marabou alaturi de inimioare, lasand sa se inteleaga ca adora muzica romancei, si poate nu doar muzica. Mai mult chiar, a fost printre primii care si-au anuntat prezenta la concertul pe care Antonia urmeaza sa-l sustina in Dubai pe 21 februarie.

Antonia a marturisit ca il cunoaste pe seic dar ca nu poate spune daca acesta este idragostit de ea sau nu. Antonia totusi nu exclude o posibila calatorie in Dubai pentru un concert special.

Am vazut prin presa. L-am cunoscut. Poate omului chiar ii place de mine. Nu stiu ca ma asteapta. O sa vedem ce va fi. Poate e un fan de-al meu. Si eu pun inimioare, dar nu pot spune ca sunt indragostita, a declarat Antonia pentru Acasa TV.

Recomandari