Antonia si Vincenzo au luat-o pe drumuri separate - ea cu printul Al Habtoor in Dubai, el cu frumusetile din Miami

Antonia si Vincenzo au luat-o pe drumuri separate - ea cu printul Al Habtoor in Dubai, el cu frumusetile din Miami
  calendar_month        
Antonia si Vincenzo Castellano s-au despartit la sfarsitul anului trecut. Desi multa lumea inca mai spera intr-o impacare, se pare ca cei doi au luat-o pe drumuri separate.

In timp ce Vincenzo se afla in Miami unde are grija de afacerile de familie, Antonia se bucura de cateva zile de rasfat in Dubai.

Aflata in Emirate pentru un concert, Antonia si-a prelungit sederea pentru a-si petrece cateva zile alaturi de printul Al Habtoor, care nu a ascuns niciodata pana acum faptul ca o place pe frumoasa romanca. Momentan Antonia se bucura de luxul si distractiile pe care le are de oferit Dubaiul si anturajul printului arab, putred de bogat, de altfel.

In cealalta parte a lumii, fostul ei sot, Vincenzo, se bucura de atentia frumusetilor ce calca pragul clubului sau din Miami. Ca sa arate ca nici el nu o duce rau, el a postat pe facebook o fotografie in care apare alaturi de trei femei frumoase, parand foarte incantat de compania lor.

In tot acest timp fetita celor doi se afla cu bunicii, in Italia, Antonia recunoscand de curand ca nu si-a mai vazut fiica de mai bine de 3 luni.

Vincenzo Castellano face dezvaluiri. Uite de ce Antonia nu si-a mai vazut fetita de 3 luni

88663.jpg60102.jpg

Recomandari