Antonia si Vincenzo in pragul impacarii! Vezi de ce s-au despartit si de ce vor sa se impace

Antonia si Vincenzo in pragul impacarii! Vezi de ce s-au despartit si de ce vor sa se impace
  calendar_month         person Antonia
Antonia si Vincenzo au hotarat de comun acord, anul trecut, sa se desparta. Cu toate astea, amandoi pareau ca nu sunt pregatiti sa o ia pe drumuri separate din moment ce nici unul dintre ei nu a intentat divortul.

Acum, dupa o pauza de cateva luni, cand probabil a revenit la sentimente mai bune, Antonia ia in calcul varianta impacarii.

Surse din anturajul lor sustin ca exista sanse mari ca cei doi sa redevina un cuplu:

Acum sunt in tatonari, sa vada daca se impaca sau nu. Eu nu stiu ce e in capul lor, fiecare e in lumea lui. A fost o decizie de comun acord sa se desparta. Nu au avut un motiv serios, ci, pur si simplu, Antoniei i s-a pus pata. Ciro ( tatal lui Vincenzo) face mari presiuni ca sa-i impace si spera sa reuseasca. Antonia s-a gandit ca s-a cam grabit sa se marite si sa faca un copil si trece printr-o perioada confuza, acum, a povestit o sursa apropiata fostului cuplu, potrivit WOWbiz.ro.

In ultimele luni, Antonia s-a dedicat concertelor sale, iar Vincenzo s-a ocupat de afacerile familiei, la Miami. In tot acest timp, fetita lor, Maya, s-a aflat in Italia, in grija bunicilor.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Orbire genetica
  • person

    "nimic nu este intamplator"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right