Bianca Dragusanu s-a intalnit azi cu Adi Cristea. Paparazzii i-au surprins cum se pupau!

Bianca Dragusanu s-a intalnit azi cu Adi Cristea. Paparazzii i-au surprins cum se pupau!
  calendar_month   update 14 Nov 2013, ora: 23:53   photo_cameraBianca Dragusanu Adi Cristea     person Bianca Dragusanu
Intalnire de gradul zero. In plin scandal mediatic, in timp ce toata presa mondena sustine ca Bianca si Victor se pregatesc de divort, roscata s-a intalnit azi cu nimeni altul decat fostul iubit, Adi Cristea.

Adi si Bianca au dat nas in nas pe strada, si-au zambit, s-au pupat pe obraz si au stat de vorba.

"Azi m-am intalnit cu Adrian intamplator. Am fost si filmati. Ne-am salutat si am plecat mai departe. Ne-am pupat pe obraz. In momentul in care ne-am intalnit, i-am spus ca suntem filmati. In secunda 2 l-am sunat pe Victor si i-am zis ca m-am intalnit cu Cristea. El a zis ca este o coincidenta si se mira cum de ni se intampla noua totul. I s-a parut o coincidenta mare pentru ca eram si filmati. In mijlocul zilei, pe la 14:30, m-am intalnit cu un om cu care am avut o relatie. Eu si cu Cristea nu mai am nimic de impartit", a spus Bianca pentru Antena 1.

Si chiar daca Bianca sustine ca aceasta intalnire este una pur intamplatoare, gurile rele sunt de alta parere. Potrivit paparazziilor, Bianca si Adi s-au tot intalnit in ultimele saptamani, tocmai de aceea erau pe urmele lui Adi Cristea. Se pare ca Bianca ar fi fost foarte geloasa cand a aflat ca Adi a fost plecat, weekendul trecut, din tara cu noua lui iubita. Ei s-ar fi vazut si cu o seara in urma, iar roscata i-ar fi reprosat ca si-a refacut viata amoroasa.

Iar dupa ce roscata si-a postat azi pe pagina de Facebook "Inima NU respecta reguli!", toata lumea se intreaba daca nu cumva divortul de Victor Slav este doar la un pas.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Avantaje ... AVANTAJE
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right