Dezvaluiri socante despre sotia lui Sergiu Nicolaescu:`Dana a dormit pe presul lui, a plans la usa.`

Dezvaluiri socante despre sotia lui Sergiu Nicolaescu:`Dana a dormit pe presul lui, a plans la usa.`
  calendar_month        
Ultima femeie din viata lui Sergiu Nicolaescu si cea care i-a stat alaturi din ultimele clipe a intrat in viata lui `cu forta`.

A fost o pasiune nebuna, de care marele regizor nu a mai putut scapa. Cascadorul Paul Petrovici, un apropiat al familiei, isi aminteste cum a intrat Dana Ionica in viata regretaului regizor:

Dana a dormit pe presul lui, a plans la usa. Lui i s-a facut mila, a bagat-o in casa, a lasat-o sa faca baie. Si n-a mai avut cale de intoarcere. Cine i-a trimis-o a stiut ce face. Acum locuiesc si socrii lui la parterul casei din Zambaccian. Ea are totul pe mana. Credeti ca mai era viata cu ea?

Cascadorul isi aminteste amanunte din relatia regozorului cu mai tanara lui sotie si spune ca cei doi se certau foarte des. Dana ii vorbea foart urat, atat regozorului cat si prietenilor acestuia. Era o femeie vulcanica, careia batranul cineast ii facea cu greu fata. Urla si la el si la prietenii lui, nu era trai cu ea.

Ii spuneam mereu lui Sergiu ce ma nemultumeste, ca nu-mi place cum este tratat. El era resemnat. Spunea doar atat: -Acum e prea tarziu-, isi aminteste Paul Petrovici.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ma ascund
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right