Din cauza silicoanelor, Bianca Dragusanu ar putea sa nu fie in forma la`Dansez pentru tine`

Din cauza silicoanelor, Bianca Dragusanu ar putea sa nu fie in forma la`Dansez pentru tine`
  calendar_month        
Pe lista participantilor la cel de-al 13-lea sezon aA€ADansez pentru tineaA€At s-a inscris si focoasa roscata Bianca Dragusanu. In varsta de 29 de ani, ea va concura la aA€ADansez pentru TineaA€At alaturi de alte 7 vedete.

Vedeta marturiseste ca a refuzat alte proiecte pentru a participa la aceasta emisiune careia va incerca sa i se dedice in totalitate. "Mi-a luat ceva timp sa ma decid, dat fiind faptul ca primisem mai multe propuneri in aceeasi perioada si a fost o alegere dificila. aA€ADansez pentru tineaA€At este insa o competitie complexa si sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor si al show-ului. Consider ca acest show este o provocare pentru oricine, indiferent daca stie sa danseze sau nu", spune Bianca.

Gurile rele sustin ca roscata va avea probleme la probele solicitante de dans din cauza silicoanelor mult prea mari in raport cu silueta ei firava si ca intra in concurs cu un dezavantaj major din aceasta cauza.

In pofida acestor zvonuri, tanara tine sa anunte ca isi face griji din alte privinte in ceea ce priveste evolutia sa la acest concurs, in niciun caz din cauza bustului proeminent: Nu voi avea nicio problema din cauza silicoanelor, asa cum s-a speculat. La mine, singura problema din punct de vedere fizic ar putea fi piciorul drept. Dar voi lupta si, atata vreme cat lupt cu sufletul, cu inima, cred ca voi putea duce la bun sfarsit competitia cu mine insami si cu problemele fizice pe care le amaA€At

Deocamdata, tot ceea ce stim cu siguranta este ca vedeta este foarte incantata de antrenamentul aspru la care este supusa pentru a fi in forma la debutul emisiunii si este absolut fascinata de formele pe care trupul sau le capata in urma efortului constant. In acest sens, vedeta se priveste admirativ in oglinda, se fotografiaza singura si posteaza imaginile pe Facebook pentru a putea fi admirata de fani.

59557.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Despre horoscopul zilnic 2009 al zodiei Fecioara
  • person

    "iata un horoscop zilnic pentru 2009 interesant despre toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right