Dupa scandalul de agresiune sexuala asupra unei minore, Cristi Tabara si-a refacut viata! Uite cat de frumoasa e actuala lui sotie

Dupa scandalul de agresiune sexuala asupra unei minore, Cristi Tabara si-a refacut viata! Uite cat de frumoasa e actuala lui sotie
  calendar_month        
Dupa scandalul monstruos in care a fost tarat, fara voia lui, acum cativa ani, Cristian Tabara a preferat sa stea departe de lumin areflectoarelor. Intre timp el s-a casatorit cu o bruneta frumoasa, mai tanara decat el, alaturi de care este foarte fericit.

Cunoscutul moderator Cristi Tabara a fost acuzat in 2010 de fiica uneia din fostele sale iubite ca ar fi incercat sa o agreseze sexual. Ancheta a ajuns pana la Parchet si scandalul a tinut prima pagina a publicatiilor o buna bucata de vreme. Din fericire, totul s-a solutionat favorabil lui, dupa ce toti apropiatii i-au sarit in aparare, ba chiar si fosta sotie care a declarat ca ar fi imposibil ca el sa faca asa ceva intrucat este un om cu frica lui Dumnezeu.

Dupa o perioada, cand lucrurile s-au mai linistit in viata lui, Cristi Tabara s-a recasatorit cu Loredana Lascu, acum in varsta de numai 28 de ani. Loredana este si ea un om de presa, debutand pe micul ecran ca prezentatoare la Televiziunea Transilvania din Oradea, iar apoi, lucrand ca redactor sef la o revista din localitate.

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins recent alaturi de sotia sa, la meciul Steaua-Chelsea, urmarind cu interes partida din Europa League.

Pe toata durata meciului, Tabara a stat numai cu sotia si s-au comportat ca un cuplu normal venit la stadion. Dupa meci, fericiti ca Steaua a invins campioana Europei, cei doi au plecat spre casa, de mana, ca doi indragostiti.

94487.jpg

64340.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Toate vin si toate trec...
  • person

    ""ce nu te distruge te face mai puternic"-nietzsche"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right