La inceput de an, Bote isi innoieste garderoba cu accesorii de zeci de mii de euro!

La inceput de an, Bote isi innoieste garderoba cu accesorii de zeci de mii de euro!
  calendar_month        
Este bine cunoscut faptul ca designerul roman Catalin Botezatu este innebunit dupa hainele de firma si accesoriile de lux.

Pentru ca tine la imaginea sa si pentru ca nimic nu este prea scump atunci cand vine vorba de accesorii, Catalin poarta la evenimentele mondene tinute care uneori depasesc fabuloasa suma de 100.000 de euro.

De exemplu, in luna decembrie a anului trecut, designerul a afisat la petrecerea "Elle Style Awards 2012" un outfit care costa in jur de 150.000 de euro. Costumul purtat a fost unul negru, simplu, insa accesoriile din colectii limitate precum un ceas din aur, in valoare de 50.000 de euro si bratarile cu briliante, de aproape 70.000 de euro au fost cele care au facut diferenta.

Pentru a nu ramane in urma cu tendintele in moda, Bote a participat anul acesta la un targ de moda masculina ce a avut loc in Florenta. Evenimentul Pitti Uomo nu este unul nou pentru Catalin, el aflandu-se aici pentru a doua oara.

Ce l-a atras anul acesta pe designer la evenimentul ce are o traditie de 82 de ani? Ei bine, acesta a fost impresionat de costumele barbatesti din materiale fine si pretioase, dar mai ales de accesoriile de lux cu care probabil doreste sa-si innoiasca garderoba la inceput de an.

Lui Catalin i-au placut in mod special o geanta din piele de crocodil cu detalii din aur si diamante si o pereche de pantofi batuti in diamante.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ia Ligia broderie bej
Shop Ele.rochevron_right