Loredana a petrecut trei zile alaturi de un barbat mai tanar, in Israel

Loredana a petrecut trei zile alaturi de un barbat mai tanar, in Israel
  calendar_month        
Loredana a pretrecut trei zile in Israel alaturi de un barbat frumusel, mai tanar cu 16 ani.

De cateva luni bune, Cristin Nistor si Loredana sunt nedespsrtiti. Fostul concurent de la `Vocea Romaniei` si finalistul din echipa Loredanei, a devenit rapid protejatul divei. Aceasta il ia cu ea pete tot, in concerte si, mai nou, in strainatate.

Cristi Nistor a pierdut titlud de Vocea Romaniei, clasandu-se in finala pe pozitia a treia insa pe termen lung cantarestul a avut de castigat. In ultimul timp Lori si-a dat tot mai mult interes pentru cariera acestuia, ajutandu-l sa devina cunoscut nu numai in Romania ci si in comunitatile romanesti de peste hotare, mai exact in Israel, unde au mers impreuna recent.


Ma pregateam de plecare spre Ludus, cu trenul, si am ajuns sa zbor cu avionul in Israel. Am stat vreo 3-4 zile si am avut o singura cantare pe malul Marii Moarte. Am apucat sa vizitam si Tel Aviv si orasul Ierusalim, a declarat Cristi Nistor pentru Cancan.ro.

Spre surprinderea mea chiar am fost recunoscut si felicitat de multa lume, atat dintre cei care m-au vazut la `Vocea Romaniei`, cat si dintre cei care m-au auzit prima data, a mai spus cantaretul.

59862.jpg

Recomandari