Roxana Vancea, primul semn de depresie? Fosta vecina s-a ingrasat de cand nu mai are job!

Roxana Vancea, primul semn de depresie? Fosta vecina s-a ingrasat de cand nu mai are job!
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
26 Iun 2013, 11:48
    photo_cameraRoxana Vancea in depresie din cauza job     person Roxana Vancea
Roxana Vancea nu traverseaza o perioada tocmai fericita in privinta carierei. In momentul de fata situatia fostei vecine de la Neatza este incerta din cauza jobului.

Roxana a parasit brusc echipa de la Neatza cu Razvan si Dani, iar explicatia pe care a dat-o atunci e ca isi doreste sa faca un pas inainte in cariera sa si sa treaca de la statutul de asistenta tv la cel de prezentatoare de stiri.

Insa socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, iar in momentul de fata Roxana nu este in carti pentru un post de prezentatoare, nici de meteo, dar nici de sport cum se presupunea initial.


65253.jpg


95916.jpg

Aceasta perioada stresanta isi lasa amprente insa asupra fostei vecine. Este cunoscut faptul ca in perioadele extrem de stresante, unele persoane slabesc, iar altele isi gasesc refugiul in mancare. Se pare ca acesta este si cazul Roxanei care a inceput sa aiba probleme cu silueta, iar colaceii sunt din ce in ce mai vizibili.

Si pe vremea in care a fost in echipa Neatza era tinta glumelor colegilor ei care ii atrageau atentia ca mananca cam mult si ca a inceput sa se ingrase, dar faptul ca Roxana facea sport mai salva putin situatia.

Nici job-ul de co-prezentatoare la emisiunea estivala ce va fi difuzata de Antena 1 nu a parut sa o multumeasca pe deplin. Filmarile s-au incheiat, iar incertitudinea in ceea ce o priveste a ramas.

Faptul ca nu are un job stabil si un proiect de lunga durata ar fi bagat-o pe Vancea in depresie.

Apropiatii sai sustin ca aceasta a inceput sa manance mai mult decat pana acum, iar efectele au inceput sa se vada cu ochiul liber pe corpul ei.
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere