Serban Huidu rabufneste pe blogul sau: "Colcai de ura si stupizenie!"

Serban Huidu rabufneste pe blogul sau: "Colcai de ura si stupizenie!"
  calendar_month        
Serban Huidu reactioneaza violent in urma unor comentarii acide pe blogul sau personal. Vedeta, gasita vinovata pentru accidentul din 2011 in care au murit trei persoane, s-a aparat mereu spunand ca a condus cu doar 78 Km/h si ca masina sa a derapat.

Subiectul este inca unul mult prea sensibil pentru el astfel ca Serban Huidu nu s-a mai putut controla.

Acuzat de o cititatoare a blogului ca a fost iresponsabil, Huidu da o replica foarte dura:
"Daca te impiedici cu copilul in brate, cazi si il lovesti cu capul de caldaram? Ai fost "iresponsabil"! Imi e asa o scarba de voi... Cu ce am procedat iresponsabil ca am mers cu 78 la ora? Ca masina a derapat? De unde ai tras concluzia ca eram mare si tare la volan?

Ca aveam o masina pe care tu nu ti-o poti permite? Am platit impozite pe banii respectivi! Fiecare leut are peste 30% taxe platite! Colcai de ura si stupizenie!", a scris vedeta ca replica in dreptul comentariului.

Unui alt vizitator care il intreaba de ce mai avea carnet de conducere dupa accidentul de la schi acesta ii raspunde:

aA€AtNu confunda o dificultate de vorbire (afazie se cheama - o avea si Ceausescu dupa ce a incasat o bataie la Doftana) cu lipsa reflexelor sau incapacitatea de a conduce! In noiembrie 2011, la 2 saptamani dupa accident am facut un examen medical complet la clinica din Innsbruck unde am fost internat! Totul a iesit bine, iar rezultatele testelor le-am remis procuraturii Brasov! in plus, chiar daca aveam carnetul, nu am condus pana in iunie 2011, ca factor de siguranta!aA€At.

De cand a produs accidentul Serban Huidu este nevoit sa se apare incontinuu in fata opiniei publice ce parca i-a si semnat sentinta si vedeta pare sa fi ajuns la capatul rabdarii. Cu toate astea, si-a dat seama si el ca de data asta a mers prea departe, astfel ca la scurt timp dupa postarea acestor comentarii blogul sau a fost suspendat.
Recomandari