Vedetele sfideaza criza. Horia Brenciu este cel mai bogat `jurat` din Romania

Vedetele sfideaza criza. Horia Brenciu este cel mai bogat `jurat` din Romania
  calendar_month        
Norocosi cei care au ajuns sa fie jurati in cadrul unor emisiuni care au facut furori, cum ar fi "Vocea Romaniei", "X Factor" si "Te cunosc de undeva".

Veniturile lor au crescut considerabil in 2012, iar explicatia este una singura: aparitiile pe ecran si mediatizarea masiva i-a ajutat sa-si mareasca tarifele, chiar daca este perioada de criza.

Daca v-ati intrebat vreodata cat castiga Horia Brenciu la un concert, ei bine, nu ar trebui sa fiti mirati ca artistul cere de la 20.000 de euro pentru orice reprezentatie, la care se adauga transport si cazare pentru toata trupa.

Loredana cere in jur de 10.000 de euro pentru fiecare show pe care il face iar Smiley a urcat si el in acest an pretul, daca in 2011 cerea 3000 de euro, acum artistul cere 5000 de euro pentru concertele private sau 7000 de euro pentru cele in aer liber.

Marius Moga a redus numarul aparitiilor pe scena in favoarea carierei de producator, artistul cere intre 2000 si 3000 de euro pentru fiecare melodie pe care o compune.

Alte vedete precum Delia sau Cheloo de la Parazitii castiga mult mai putin, circa 1800 de euro pe eveniment. Andreea Balan a ramas la acelasi tarif, cel de 1500 de euro, iar Aurelian Temisan cere intre 1200-1500 de euro.

Daca stam putin sa analizam toate aceste sume, putem spune ca Horia Brenciu este de departe cel mai scump "jurat" la ora actuala.

Recomandari